Τέλος στα μαγαζιά που σερβίρουν take away ποτά, έβαλε σήμερα ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, καθώς ανακοίνωσε πως το take away ισχύει μόνο για τους καφέδες, μετά το χθεσινό άνοιγμα μαγαζιού στα Παλαιά Βόλου, όπου συγκεντρώθηκε πλήθος νεαρού κόσμου και έπινε το ποτό του στα «όρθια». Τόνισε μάλιστα, πως όσοι δεν συμμορφωθούν θα τους επιβληθούν ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

«Θέλουμε όλοι να βγάλουν χρήματα από τα μαγαζιά τους, αλλά προέχει η υγεία», δήλωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης Μαγνησίας, Στέφανος Στεφάνου, στο radiovera.gr.

«Έκανε καλά ο Χαρδαλιά και προέβη σε αυτές τις ανακοινώσεις», ανέφερε ο κ. Στεφάνου, ο οποίος σημείωσε πως με το άνοιγμα καταστημάτων με take away ποτά, μπορεί να αυξηθούν τα κρούσματα κορωνοϊού.

Μάλιστα, υπήρξαν κι άλλοι ιδιοκτήτες καφέ-μπαρ στο κέντρο του Βόλου, οι οποίοι σκέπτονταν να ανοίξουν ως take away, σύμφωνα με τον κ. Στεφάνου.

Πάντως, το γνωστό μπαρ που σερβίρει take away ποτά στα Παλαιά του Βόλου δεν θα ανοίξει σήμερα και θα παραμείνει κλειστό μέχρι να ανακοινωθεί η ημερομηνία επαναλειτουργίας των καταστημάτων εστίασης από την Κυβέρνηση, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Λάππας, ιδιοκτήτης του μπαρ, στο radiovera.gr. Σύμφωνα με τον ίδιο, χθες, Δευτέρα, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου στο στενό μπροστά από το μαγαζί του, παρόλο που έγιναν συστάσεις.

Προηγούμενο άρθρο«Έδεσε» Τιάγκο Αλκάνταρα η Μπάγερν
Επόμενο άρθροΠληρώνουν για Τουπάν, Εμπάκουε, Άτιτς, Χάτσερ και Σοκ Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ηρακλής