Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση. Το ζευγάρι μίλησε για πολλά, για την γνωριμία τους, την κοινή τους ζωή και την κόρη τους.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε και στον τραυματισμό που είχε, το χειρουργείο που έκανε, ενώ συγκλονίζει με την εξομολόγηση του για τις δύσκολες μετεγχειρητικές στιγμές που πέρασε.

«Ήταν η δυσκολότερη στιγμή που έχω ζήσει και ήταν πολύ δύσκολη η επαναφορά έως αδύνατη… Πονούσα πάρα πολύ, στους δύο τελευταίους αγώνες πήγα χωρίς προπόνηση, εμπειρικά. Με έβλεπαν στην προπόνηση η Βασιλική και ο φίλος μου ο Γιώργος, μισή ώρα πριν κατέβω στους αγώνες και τους έλεγα πονάω αλλά δεν με νοιάζει», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Τρεις μήνες ήμουν σε μια ημιαναπηρία, δεν μπορούσα να κάνω μπάνιο μόνος μου, να ντυθώ μόνος μου όλα αυτά τα πέρασε η Βασιλική. Αισθανόμουν σαν λιοντάρι στο κλουβί και επίσης αισθανόμουν ότι δεν θα ξανακάνω ποτέ γυμναστική. Μου φαινόταν αδύνατο να πιάσω τους κρίκους και να κρεμάσω το βάρος μου».

Δείτε την εξομολόγηση του Πετρούνια στο παρακάτω βίντεο από το 16ο έως το 18.45 λεπτό:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΈνας ακόμη θάνατος-Σήμερα τα αποτελέσματα για Ν. Σμύρνη Λάρισας (video)
Επόμενο άρθροΗ συγκλονιστική εξομολόγηση για τον τραυματισμό και το χειρουργείο που έκανε