Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020, 23:07

Συνεχίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, εν όψει του ντέρμπι με τον Άρη, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (19:15) στο «Κλ. Βικελίδης», για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Τα προβλήματα δεν λείπουν από τους «ασπρόμαυρους», καθώς και σήμερα ο Δημήτρης Λημνιός έμεινε εκτός προληπτικά, μετά από τον τραυματισμό που αποκόμισε στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αμφίβολοι παραμένουν και οι Δημήτρης Πέλκας και Αντελίνο Βιεϊρίνια που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ είναι δεδομένες οι απουσίες των Αουγκούστο, Μίσιτς, Ζαμπά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του και τον Ελ Καντουρί, που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο Φαληρικό γήπεδο.

Έτσι η συγκρότηση της ομάδας και δη της μεσαίας γραμμής καθίσταται… σταυρόλεξο για τον προπονητή της ομάδας, που θα κάνει το πρωί του Σαββάτου, τους τελικούς σχεδιασμούς του αναφορικά με το σχήμα με το οποίο θα ξεκινήσει τον αγώνα της Κυριακής.

Το Σάββατο (27.06) ο «δικέφαλος» του Βορρά θα προπονηθεί στις 10:00 και στην συνέχεια θα επιλεγούν τα μέλη της αποστολής.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020, 23:14

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣεισμός 4,5 R βόρεια της Κάσου
Επόμενο άρθροΞεκινά έρευνα για τις τιμές σε μάσκες και αντισηπτικά την περίοδο της πανδημίας