Στα μέσα του περασμένου Απριλίου, ο σκηνοθέτης της εκπομπής «Ελένη» αποφάσισε να παραιτηθεί. Η παραίτηση του Γιώργου Ασημινάκη από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας προκάλεσε κύμα συζητήσεων και σχολίων.

Ο ίδιος ο Γιώργος Ασημινάκης σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, είχε εκφράσει την αγάπη του για την Ελένη Μενεγάκη και είχε διευκρινίσει πως η παραίτηση του οφειλόταν σε «κακιά στιγμή».

«Δεν υπήρχε λόγος να γίνει τόσο μεγάλος ντόρος, ο μόνος λόγος που έγινε είναι γιατί η Ελένη Μενεγάκη είναι μια. Δυστυχώς η συνεργασία μας τελείωσε. Την αγαπάω πάρα πολύ και δεν έχω σταματήσει να την αγαπάω.

Υπήρξε μια κακιά στιγμή. Επειδή υπήρξαν πολλές κακές στιγμές, κάποια στιγμή και εγώ σαν άνθρωπος προτίμησα να βάλω τον εαυτό μου πάνω από τους άλλους γιατί δεν είχα την υπομονή να το αντέξω αυτό για άλλη μια φορά.

Όταν με θίγουν επαγγελματικά προτιμώ να φεύγω. Έχουμε ζήσει τις καλύτερες στιγμές με την Ελένη. Η Ελένη είναι η μοναδική μου αγάπη και η μοναδική αγάπη δεν ξεχνιέται» είχε αναφέρει τότε Γιώργος Ασημινάκης ερωτηθείς για την παραίτηση του.

Η Ελένη Μενεγάκη, μέσα από την τελευταία της εκπομπή και λίγο πριν κλείσουν τα φώτα του πλατό για τελευταία φορά, δεν ξέχασε τον συνεργάτη της και του έστειλε μήνυμα από τον «αέρα» της εκπομπής.

«Του στέλνω την αγάπη μου και ξέρω επειδή κάποιος θα του έχει στείλει κάποιο μήνυμα αυτή τη στιγμή στο κινητό του κι επειδή είναι σκορπιουδάκι ξέρω ότι μέσα του ένα γαργάλημα το νιώθει. Καλέ μου φίλε Ασημινάκη να ξέρεις ότι σε αγαπώ πολύ και θα συνεχίζεις πραγματικά στο δικό μου μυαλό να κάνεις τα δικά σου ανεπανάληπτα χορευτικά με τους καλεσμένους, με τα σκηνικά, με τα πώς θα στήσουμε. Ήταν μέσα σε όλα» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠ. Καμμένος : Αύριο θα μάθει η Ελλάδα την αλήθεια
Επόμενο άρθροΚατάπτωση εγγυητικής επιστολής για Άρη και Πανιώνιο αποφάσισε η ΕΕΑ