Καλωσόρισμα στη Κρήτη, στους πρώτους επισκέπτες της, σε τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους Γερμανικών ΜΜΕ, απεύθυνε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης και ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Creta Maris  στη Χερσόνησο.

Ο Υπουργός Τουρισμού, καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους, που επέλεξαν την Ελλάδα για τις διακοπές τους, επισημαίνοντας ότι η χώρα μας είναι ένας ασφαλής προορισμός, ενώ έχουν ληφθεί όλα τα  μέτρα για την προστασία της υγείας των επισκεπτών της. Παράλληλα ο κ. Θεοχάρης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη και τους διοργανωτές της εκδήλωσης για την φιλοξενία.

Με πολύ χαρά, είπε ο κ. Αρναουτάκης, «σας καλωσορίζουμε στην Κρήτη μας που είναι ποιοτικός και ασφαλής προορισμός, και που είμαστε η περιοχή με τα ελάχιστα κρούσματα covid-19 σε όλη την Ευρώπη και αυτό γιατί τηρούμε τα υγειονομικά μέτρα και είμαστε σε συνεχή συνεργασία με τους γιατρούς, τα νοσοκομεία, τους φορείς».

Ο κ. Αρναουτάκης χαιρέτησε την παρουσία του κ. Θεοχάρη λέγοντας ότι είναι τιμή στην έναρξη της τουριστικής περιόδου στο νησί να είναι παρόν ο Υπουργός και ότι, όλοι μαζί Περιφέρεια, φορείς συνεργαζόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα την φετινή χρονιά.

Θερμές ευχαριστίες επίσης εξέφρασαν οι εκπρόσωποι των διοργανωτών και ιδιαίτερα ο εκπρόσωπος της Condor, Πολ Σφάγιερ.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΦωτιά κοντά στην Κνωσό
Επόμενο άρθροΗ Μέγκαν Μαρκλ στηρίζει τα θύματα της φυλετικής βίας