Με αφορμή κάποιες φωτογραφίες του Άρη Σοϊλέδη που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τον χωρισμό του πρώην ποδοσφαιριστή από τη Μαρία Αντωνά.

Οι φωτογραφίες του Άρη Σοϊλέδη με μια γυναίκα στο πλευρό του, στο θέατρο, προκάλεσαν αίσθηση και κυκλοφόρησαν μετά το χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά. Δεν είναι γνωστό ποια είναι η γυναίκα που τον συνόδευε, αν είναι συγγενής φίλη του ή κάτι άλλο. Ωστόσο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε ότι οι φήμες για τρίτο πρόσωπο, επιβεβαιώνονται.

Όταν το σχετικό ρεπορτάζ έπαιξε στο Happy Day σήμερα (29.04.2024), η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης καλώς ή κακώς ήταν ένα ζευγάρι που περιμέναμε να παντρευτούν, αλλά τελικά χωρίσανε.

Φαίνεται λοιπόν, ότι οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο τελικά επιβεβαιώνονται. Δε ξέρω, μπορεί να τη γνώρισα τώρα την κοπέλα, ή να είναι απλά μια φίλη του.

Οι φήμες όμως ήθελαν τον Άρη Σοϊλέδη γενικώς να έχει προχωρήσει τη ζωή του όσο η Μαρία έλειπε (σ.σ. στο Survivor), και όταν εκείνη γύρισε από το παιχνίδι, αυτό ήταν που δημιούργησε το χάσμα επικοινωνίας του.

Τη συγκεκριμένη κοπέλα δεν την γνωρίζω και μπορεί να είναι απλά μια φίλη του ή μια ξαδέλφη του».

 

Πολλοί θεώρησαν πως ίσως ο Άρης Σοϊλέδης να απομακρύνθηκε από την επί επτά χρόνια σύντροφό του, Μαρία Αντωνά εξαιτίας της συμμετοχής της στο Survivor.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕφαρμογή της βίζας εξπρές για τούρκους πολίτες και για τα 10 νησιά του Αιγαίου
Επόμενο άρθροΣτίβος: Τζένγκο, Ανδρικόπουλος και Τσιάμης στην Ισπανία