Στις 21.30 (Novasports 1) θα ξεκινήσει στο Ολυμπιακό Στάδιο το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

To παιχνίδι έχει αποκτήσει χαρακτήρα «τελικού» για τις δύο ομάδες στη μάχη που δίνουν για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν μόνο τη νίκη, καθώς είναι στο -3 από τον αντίπαλό τους, ενώ στον αντίποδα η ομάδα του Φερέιρα θα παίξει για δύο αποτελέσματα στο ΟΑΚΑ.

Κι αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ ακόμη και σε περίπτωση ισοπαλίας θα διατηρηθεί μπροστά από την «Ένωση», ενώ την τελευταία αγωνιστική θα τεθεί αντιμέτωπος στην Τούμπα με τον «λαβωμένο» Άρη, την ώρα που η ΑΕΚ θα δοκιμάζεται στην έδρα του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Καρέρα είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, μετρώντας τέσσερις νίκες στα ισάριθμα τελευταία ματς του μίνι πρωταθλήματος, ενώ με τη ψυχολογία στα ύψη θα παρουσιαστεί στο ντέρμπι και το συγκρότημα του Φερέιρα, καθώς προέρχεται από το «διπλό» επί του Ολυμπιακού, με το οποίο έσπασε το αήττητο των Πειραιωτών.

Oι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Παουλίνιο, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Λόπες, Σιμόες, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Λιβάγια, Ολιβέιρα.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Ινγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Εσίτι, Μαουρίτσιο, Μπίσεσβαρ, Τζόλης, Ακπομ.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΈχω πει στη Μαρία να μην βάφεται μέρα μεσημέρι σα να πηγαίνει σε γάμο
Επόμενο άρθροΑνησυχία από την χαλάρωση των μέτρων