Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα η 7η και τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League, όπου θα κριθούν τα πάντα στη μάχη της παραμονής.

Όλα τα παιχνίδια είψαν κοινή ώρα έναρξης στις 19.15. Ο τελευταίος της βαθμολογίας, Πανιώνιος δοκιμάζεται στην έδρα του Ατρομήτου, ενώ η Ξάνθη, οποία έχει έναν βαθμό περισσότερο και βρίσκεται στη θέση που οδηγεί στα μπαράζ, φιλοξενείται από τη Λάρισα στο «AEL FC Arena».

Όποια από τις δύο ομάδες καταλάβει την τελευταία θέση θα υποβιβαστεί στη Super League 2, ενώ η προτελευταία θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία για τη σωτηρία της μέσω των μπαράζ. 

Πάντως υπάρχει ενδεχόμενο να μην υποβιβαστεί καμία από τις δύο σε περίπτωση που γίνει αναδιάρθρωση, όπως ακούγεται.

Την ίδια ώρα ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον αδιάφορο βαθμολογικά, Βόλο και χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να εξασφαλίσει την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εφόσον νικήσει η Ξάνθη και φτάσει στους 26 βαθμούς και ταυτόχρονα ηττηθεί στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός από τον Βόλο, τότε οι δύο ομάδες θα ισοβαθμίσουν.

Σε αυτήν την περίπτωση οι Ακρίτες θα παραμείνουν στη Super League και ο Παναιτωλικός θα παίξει στα μπαράζ, καθώς σε ενδεχόμενη μεταξύ τους ισοβαθμία υπερτερεί η Ξάνθη.

Όσον αφορά στον Πανιώνιο αποφεύγει την τελευταία θέση και τον απευθείας υποβιβασμό αν κερδίσει στο Περιστέρι και δεν φύγει με τη νίκη η Ξάνθη από τη Λάρισα.

Το παιχνίδι που κλείνει την 7η και τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ είναι αυτό στο «Θ. Κολοκοτρώνης», όπου ο Αστέρας Τρίπολης και η Λαμία έχουν τεθεί αντιμέτωποι χωρίς να έχουν το παραμικρό βαθμολογικό άγχος.

ΑΕΛ-Ξάνθη 0-0 (Novasports 1)

Γκολ: –

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Φιλίπ, Μπέρτος, Ζίζιτς, Μάρκοβιτς, Ηλιάδης, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Τόρζε, Πινακάς, Παπάζογλου

Ξάνθη (Νίκος Καραγεωργίου): Αμπάντ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Κασάδο, Τερκί, Τζουρίτσκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον, Γκαργκαλατζίδης

Ατρόμητος-Πανιώνιος 0-0 (ΕΡΤ Sports)

Γκολ: –

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι, Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Νάτσος, Μποζούλαντζιτς, Ραμπέγιο, Ανδρούτσος, Ενσικουλού, Μανούσος.

Πανιώνιος (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Κόρμπος, Μακσίμοβιτς, Παπανικολάου, Τσιλούλης, Αραμπούλι.

Παναιτωλικός-Βόλος 0-0 (EΡΤ3)

Γκολ: –

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Χεσούς Φερνάντεθ, Τζανακάκης, Κωνσταντόπουλος, Παρράς, Λιάβας, Ταχάρ, Ντουάρτε, Ντάλσιο, Αριγίμπι, Ρόσα, Μπαΐροβιτς.

Βόλος ΝΠΣ (Στέφανος Ξηροφώτος): Γκαραβέλης, Φεράρι, Δημόπουλος, Μήτογλου, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μαξ, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Κυζιρίδης, Γέντρισεκ.

Αστέρας Τρίπολης-Λαμία 0-0 (Novasports 2)

Γκολ: –

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Τασουλής, Μπελόκ, Φερνάντεθ, Σίτο, Ριέρα, Αλί Μπαμπά, Κρέσπι.

Λαμία (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μπαχανάκ, Βασιλόγιαννης, Μπουλούλης, Ρόμανιτς, Αραβίδης, Μπιανκόνι.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤην Τετάρτη στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τη Novartis
Επόμενο άρθροΣτην κορυφή της λίστας με τους εξτρέμ ο Ξαβιέ