Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020, 21:16

Στις 22.00 (COSMOTE SPORT 1 HD) θα ξεκινήσει στην Κολωνία ο πρώτος ημιτελικός του Europa League, στον οποίο η Σεβίλλη και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παλέψουν για το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει κατακτήσει 5 φορές τη διοργάνωση, όντας ο πολυνίκης του θεσμού, ωστόσο θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα για να φτάσει στο έκτο τρόπαιο.

Από την άλλη πάντως και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί να επιστρέψει στην Αγγλία με το τρόπαιο στις αποσκευές της για να δώσει χαρά στον κόσμο της, μετά από μία χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα.

Οι Ισπανοί έχουν να χάσουν 19 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής δεν έχουν ηττηθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης! 

Υπενθυμίζεται ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» προκρίθηκαν στα ημιτελικά επικρατώντας με 1-0 στην παράταση της Κοπεγχάγης, ενώ η Σεβίλη επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ απέναντι στη Γουλβς που είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό στη φάση των «16».

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ.

Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον νικητή του άλλου ημιτελικού ανάμεσα στην Ίντερ και τη Σαχτάρ και πάλι στην Κολωνία στις 21 Αυγούστου.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Σεβίλλη: Μπουνου, Νάβας, Κουντέ, Κάρλος, Ρεγκιλόν, Μπανέγα, Φερνάντο, Τζορνταν, Σούσο, Εν Νεσίρι, Οκάμπος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ και Γουίλιαμς, Φρεντ, Γκρίνγουντ, Φερνάντες, Πογκμπά, Ράσφορντ, Μαρσιάλ.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας επί μία εβδομάδα το “Oruc Reis” – Aντι-Νavtex της Κύπρου
Επόμενο άρθροΘετικός στον κορωνοϊό ο Νισικόρι