Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020, 10:17

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (20:30, Novasports 2) στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος της Super League. Με δεδομένο πως το ματς της πρεμιέρας με την ΑΕΚ αναβλήθηκε, λόγω του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν τη νέα αγωνιστική περίοδο απόψε.

Ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα σχέδια του για την ενδεκάδα και θα εμπιστευτεί τον Τζολάκη σαν βασικό τερματοφύλακα. Στα άκρα της άμυνας αναμένεται να παίξουν οι Ραφίνια (δεξιά) και Χοσέ Χολέμπας (αριστερά), ενώ οι Σισέ και Μπα θα ξεκινήσουν σ το κέντρο άμυνας. Οι Μπουχαλάκης και Καμαρά θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τους Μασούρα και Ραντζέλοβιτς σε ρόλο εξτρέμ, τον Βαλμπουενά δεκάρι και στην κορυφή της επίθεσης τον Ελ Αραμπί.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Εμβιλά, ενώ εκτός είναι οι ανέτοιμοι Σα και Πέπε, οι Σουντανί και Ανδρούτσος, καθώς και οι Λοβέρα και Βρουσάι που είναι σε καραντίνα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Κρίστινσον, Καραργύρης, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Καφού, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Κάιπερς, Μπρούνο, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Ελ Αραμπί.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020, 10:19

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠροχωρά ο τρίτος κύκλος επιστρεπτέας προκαταβολής μέχρι 21/9 – 1,5 δισ. ευρώ για τις επιχειρήσεις
Επόμενο άρθροΣτη Βουλή το «θρίλερ» του μοριακού αναλυτή και οι ανάγκες του Νοσοκομείου από τον Αλ. Μεϊκόπουλο