Πυρά κατά του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη εξαπέλυσε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης, κατηγορώντας τον μεταξύ άλλων για ποινικό λαϊκισμό.

Όπως τόνισε ο Χρήστος Γιαννούλης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Action24», «το νομικό πλαίσιο με βάση το οποίο εκδόθηκαν οι ποινές – χάδι για την τραγωδία στο Μάτι, είναι ανέγγιχτο από το 1950, χωρίς να έχει αλλάξει το 2019. Προβληματισμό στους νομικούς κύκλους προκαλούν οι εμπαθείς και συμπλεγματικές συμπεριφορές και πολιτικές πρακτικές του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη. Δεν επιτρέπεται σε έναν υπουργό να δίνει την εικόνα ότι μπορεί να επηρεάζει, να χειραγωγεί και να κατευθύνει τη Δικαιοσύνη».

«Απολύτως κοστολογημένη η πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την ακρίβεια»

Όσον αφορά το φλέγον ζήτημα της οικονομίας και της ακρίβειας ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επισήμανε ότι είναι «κωμικοτραγική η κατάσταση με το θέμα της ακρίβειας. Η κυβέρνηση συνεχίζει να αρνείται να λάβει δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος».

Ακολούθως ο Χρήστος Γιαννούλης υποστήριξε πως είναι «απολύτως κοστολογημένη η πρόταση νόμου με τα 12 άρθρα που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Τέλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τόνισε ότι «την ώρα που οι πολίτες είναι σε απόγνωση, 13 εισηγμένες στο Χρηματιστήριο επιχειρήσεις καταγράφουν κέρδη – μαμούθ άνω των 10 δισ. ευρώ».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤο έθιμο πήγε… στραβά στην Κέρκυρα: Της έπεσε κατά λάθος ο μπότης στο κεφάλι
Επόμενο άρθροΗ τεχνική «finger tapping» που εξαφανίζει το άγχος μέσα σε λίγα λεπτά