Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020, 21:03

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό ο Τιάγκο Σίλβα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Πειραιωτών.

Ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος μίλησε στο κανάλι των «ερυθρόλευκων», τονίζοντας πως θέλει να στεφθεί πρωταθλητής με το συγκρότημα του Μαρτίνς.

«Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, επομένως επιθυμώ να γίνω πρωταθλητής. Ποτέ δεν έχω κερδίσει πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας. Θα ήθελα να αφήσω εδώ το στίγμα μου, να γίνω ένας σημαντικός παίκτης», δήλωσε αρχικά ο πρώην πλέον άσος της Νότιγχαμ Φόρεστ και συμπλήρωσε:

«Θέλω να κερδίσω τον χώρο μου, να δουλέψω για να βοηθήσω την ομάδα που είναι το πιο σημαντικό. Θέλω να καθιερωθώ και να γίνω ένας σημαντικός παίκτης.

Έχω πληροφορηθεί ότι η ομάδα είναι ένα πολύ ωραίο γκρουπ που δέχεται πολύ όμορφα τους νέους ποδοσφαιριστές. Αυτό θα με βοηθήσει πολύ να προσαρμοστώ, προφανώς όμως και η παρουσία των Πορτογάλων θα βοηθήσει στην προσαρμογή μου».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Πέδρο Μαρτίνς, επισήμανε: «Όχι δεν έχουμε μιλήσει προσωπικά, ξέρω όμως ότι ο Πέδρο έχει μιλήσει με διάφορους ανθρώπους για μένα. Γνωρίζω καλά τον προπονητή από την Πορτογαλία, ξέρω την αξία του και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020, 21:08

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒ. Κικίλιας: 1.200 ΜΕΘ και ΜΑΦ με μόνιμο προσωπικό και εξοπλισμό μέχρι το τέλος του έτους
Επόμενο άρθροΨηφιακό ευρώ: Γιατί η ΕΚΤ μπήκε στον «Γ’ Παγκόσμιο» των νομισμάτων