Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020, 19:13

Την απόφαση να εγκαταλείψει οριστικά τα παρκέ πήρε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Sport5».

«Γνωρίζω την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό και τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι διάφορες λίγκες. Οπότε αποφάσισα να σταματήσω το μπάσκετ και να αποσυρθώ από την ενεργό δράση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο άλλοτε διεθνής σέντερ, ο οποίος αποσύρεται από την ενεργό δράση, σε ηλικία 35 ετών.

Ο «Baby Shaq» έζησε πολλά στην καριέρα του, κατάκτησε τίτλους στην Ελλάδα με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, έφτασε μέχρι την κορυφή της Ευρώπης με την Μακάμπι και τίμησε όσο λίγοι την Εθνική μας ομάδα, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο του 2006 και το χάλκινο στο Ευρωμπάσκετ το 2009.

Τα τελευταία χρόνια έκανε προσπάθειες να επιστρέψει στην δράση, με τελευταία αυτή με τον Ιωνικό τη σεζόν 2019-20, όμως τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούσαν δεν του επέτρεψαν να είναι και πάλι ο γνωστός «Σόφο» που κυριαρχούσε κάτω από τα καλάθια.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020, 19:18

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔυο ακόμα νεκροί από κορωνο’ι’ό στο νοσοκομείο Βόλου
Επόμενο άρθροΤο 2019 ήταν η καλύτερη δημοσιονομική χρονιά