Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021, 00:37

Πανέτοιμοι για να ριχτούν στη μάχη του Wimbledon είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη, οι οποίοι κάνουν πρεμιέρα στο βρετανικό γκραν σλαμ τη Δευτέρα.

Μετά από την εντυπωσιακή τους παρουσία στο Roland Garros (σ.σ. ο 22χρονος πρωταθλητής ηττήθηκε στον τελικό, ενώ η 25χρονη πρωταθλήτρια στον ημιτελικό), τόσο ο «Στεφ» όσο και  Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό και στο Major του Λονδίνου.

Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών στην Ελλάδα, που πλέον βρίσκεται στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ είναι Νο3 στο ταμπλό του Wimbledon, αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα Φράνσις Τιάφο (Νο56 στον κόσμο).

Πιο συγκεκριμένα ο «Τsitsifast», o οποίος βρίσκεται στο ίδιο μισό του ταμπλό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο1) από τον οποίο ηττήθηκε στον τελικό του Roland Garros, θα αντιμετωπίσει στις 16.30 (Novasports 2) τον Αμερικανό, θέλοντας να πάρει τη νίκη-πρόκριση.

Όσον αφορά την Σάκκαρη (Νο18 στον κόσμο), θα τεθεί αντιμέτωπη στις 18.30 (Novasports 3) με την αριστερόχειρα Ολλανδή (Νο84 στην κατάταξη της WTA), Αράντσα Ρους.

Στο παρελθόν οι δυο τενίστριες έχουν αναμετρηθεί δύο φορές, με τη Μαρία να μετράει ισάριθμες νίκες και μάλιστα χωρίς να χάσει σετ!


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021, 00:45

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤέλος και τυπικά ο Ντρεοσί από τον Παναθηναϊκό
Επόμενο άρθροΤα βλέμματα σε Κοπεγχάγη και Βουκουρέστι