Την επίλυση των προβλημάτων που αναδείχθηκαν από την ανάρτηση των δασικών χαρτών στη Λέσβο προανήγγειλε σε δηλώσεις του ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Αμυράς ο οποίος επισκέπτεται μαζί με την Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη το νησί.

Το πρωί, συνοδευόμενοι από τον Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Χαράλαμπο Αθανασίου και τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου επισκέφθηκαν το εμβολιαστικό κέντρο του Βοστάνειου Νοσοκομείου, όπου ενημερώθηκαν για την πορεία των εμβολιασμών καλώντας τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Στην συνέχεια μετέβησαν στην Περιφέρεια, όπου παρόντος και του Δημάρχου Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη για θέματα αρμοδιότητας των δυο Υπουργείων.

Αναμένουμε από τους δύο Υφυπουργούς να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που τους θέσαμε, τόνισε ο κ. Κώστας Μουτζούρης.

Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο πάρκο του Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου και στο θαλάσσιο Πάρκο Νησιώπης με το ειδικό σκάφος με γυάλινο πυθμένα. Επίσης, θα επιθεωρήσουν τις υπαίθριες ανασκαφικές θέσεις κατά μήκος του νέου αυτοκινητόδρομου Καλλονής-Σιγρίου και το υπό ολοκλήρωση νέο λιμάνι Σιγρίου και αμέσως μετά θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου.

Αύριο, Σάββατο 24Ιουλίου, η κ. Ζαχαράκη θα επισκεφθεί τον Μόλυβο όπου θα έχει επαφές με φορείς του τουρισμού στο νησί. Επίσης, θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρο, ενώ πριν αναχωρήσει θα επισκεφθεί το Πλωμάρι και το αποστακτήριο μονάδας παραγωγής ούζου εκεί.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓια 8η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες η 46χρονη Οξάνα Τσουσοβίτινα
Επόμενο άρθροΜοναχικοί Ολυμπιακοί Αγώνες με άδειες κερκίδες και απομόνωση