Τη μηνιαία λίστα των χωρών, οι οποίες είναι καλύτερα να ζεις αυτή την στιγμή, έσπευσε να αναθεωρήσει το πρακτορείο Bloomberg, ενώ οι περισσότερες οικονομίες επιχειρούν να ανακάμψουν από τον κορωνοϊό και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της μετάλλαξης Δέλτα.
Στην κορυφή της σχετικής κατάταξης «φιγουράρει» η Νορβηγία, η οποία έχει πλήρως εμβολιάσει περίπου το 50% του πληθυσμού, έχει ελάχιστους θανάτους από Covid, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τα σύνορα ανοιχτά.

Το τελευταίο στοιχείο, μάλιστα, είναι αυτό που χαρίζει την πρωτιά στη σκανδιναβική χώρα, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Ελβετία, η οποία διατηρεί μια σειρά περιορισμών στις ταξιδιωτικές εισροές. Στην τρίτη θέση έπεται η Νέα Ζηλανδία.

Διαβάστε αναλυτικά στο newmomey.grΕιδήσεις σήμεραΑφγανούς πρόσφυγες φέρνουν οι ΗΠΑ σε Αλβανία, Κόσοβο και Βόρεια ΜακεδονίαΝέα μελέτη: Ασφαλή για εγκύους, θηλάζουσες και όσες θέλουν να κάνουν παιδί τα εμβόλια της Pfizer και της ModernaΚορωνοϊός – Έρευνα: Μολυσμένοι με τη μετάλλαξη Δέλτα καθυστερούν να εμφανίσουν συμπτώματα, ενώ είναι ικανοί να μεταδίδουν τον ιό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

.cnt”, “bottoming”: true, “offTop”: “.header”,”window”: 639 }”>

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜ. Χρυσοχοΐδης: Eίμαστε όλοι σε επιφυλακή (video)
Επόμενο άρθροΓ. Γεωργαντάς στο Πρώτο: Πολύ άμεσα τα πρώτα χρήματα στους πυρόπληκτους – Με μια απλή αίτηση, χωρίς γραφειοκρατία  (audio)