Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη για εξαπάτηση της μεσαίας τάξης και των εργαζομένων εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της ΔΕΘ.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι βασικό συναίσθημα που κυριαρχεί είναι η ανασφάλεια υπογραμμίζοντας ότι «αυτή την ανασφάλεια την πολλαπλασιάζει, τη μεγεθύνει, τη μετατρέπει σε φόβο, μια κυβέρνηση που εφαρμόζει μια πολιτική ακραία μεροληπτική για τα συμφέροντα των ισχυρών. Μια πολιτική που καταστρέφει ανθρώπους και παραγωγικές δυνάμεις. Και διευρύνει ραγδαία τις κοινωνικές ανισότητες».

Κάνοντας λόγο για πολιτικές με βαθύτατα ταξικό και αντιλαϊκό πρόσημο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι υπάρχει ανάγκη η ελπίδα και η ασφάλεια να μπουν στη θέση του φόβου και της ανασφάλειας και «αυτό συνοψίζει το σύνθημα: «Η πατρίδα μας έχει ανάγκη από μια Νέα Αρχή. Με την κοινωνία στη πρώτη γραμμή».

«Μια Νέα Αρχή, με οδηγό την κοινωνία και εγγυητή μια ισχυρή, προοδευτική κυβέρνηση. Που θα κλείσει τις πληγές που άνοιξε η περίοδος Μητσοτάκη αλλά το κυριότερο, θα επιτρέψει στις Ελληνίδες και τους Έλληνες να οργανώσουν με ασφάλεια και ηρεμία το μέλλον τους» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠαύλος Φύσσας – Επεισόδια μετά το τέλος της αντιφασιστικής πορείας
Επόμενο άρθρο47χρονος επαγγελματίας στην εντατική λόγω κορωνο’ι’ού