Στις 19.45 (Cosmote Sport 3) θα αρχίσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο αγώνας του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι Πειραιώτες στο σημερινό παιχνίδι αναζητούν το «τρίποντο» που θα τους επαναφέρει στο ρετιρέ της βαθμολογίας του 4ου ομίλου και θα τους καταστήσει πλέον φαβορί για την πρώτη θέση, που δίνει την απευθείας πρόκριση στη φάση των «16» του θεσμού.

Πρόκειται για ένα ματς που συγκεντρώνει υψηλό βαθμό δυσκολίας απέναντι σε μία παραδοσιακή δύναμη του γερμανικού ποδοσφαίρου, ωστόσο, το «Γ. Καραϊσκάκης» προσφέρει πάντα τεράστια δυναμική στους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι έχουν «λυγίσει» στην έδρα τους τα τελευταία χρόνια πολλά «μεγαθήρια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει την ομάδα του με σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Αραμπί να βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος. Από πίσω του κινείται ο Αγκιμπού Καμαρά, με τον Μασούρα και Ονιεκούρου να παίζουν στα εξτρέμ.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου, Αραμπί.

Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Σισέ, ο τραυματίας Καρμπόβνικ και ο Μάρκοβιτς.

Από την άλλη πλευρά η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα παραταχθεί με πολλές απουσίες στο «Γ. Καραϊσκάκης». Συγκεκριμένα, ο Όλιβερ Γκλάσνερ δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Κόστιτς και Χρούστιτς που έμειναν εκτός στην τελευταία προπόνηση, με την απουσία του Σέρβου μεσοεπιθετικού να θεωρείται σημαντική, μιας και πρόκειται για τον κινητήριο «μοχλό» στην επίθεση των «Αετών».

Εκτός έμειναν επίσης οι τραυματίες Πασιένσια και Λεντς. Αντίθετα στην αποστολή της ομάδας της Φρανκφούρτης βρίσκονται τόσο ο αρχηγός της γερμανικής ομάδας Ρόντε όσο και ο χαφ, Γιάκιτς.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Λευκορώσος Αλεκσέι Κουλμπάκοφ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντμίτρι Ζουκ, Ολεγκ Μασλιάνκο και 4ο τον Βίκτορ Σίμουσικ. Στο VAR θα είναι ο Ιταλός Πάολο Βαλέρι, με AVAR τον συμπατριώτη του Φίλιπο Μέλι.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓυναικοκτονία στην Κρήτη – Σοκαριστική εικόνα με τον 54χρονο να κυνηγάει τη Νεκταρία με μαχαίρι
Επόμενο άρθροΝομοσχέδιο «μετασχηματισμού» του ΕΟΠΥΥ – Αλλαγές στον έλεγχο της φαρμακευτικής δαπάνης