“Το ποσοστό νόσησης είναι της πλάκας. Αστεία υπόθεση το ποσοστό θετικότητας 1,5%”, ήταν μερικές από τις διατυπώσεις του Δημάρχου Βόλου κ. Αχ. Μπέου στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ανακοινώνοντας πως θα γίνουν όλες οι εκδηλώσεις για τις γιορτές, περίπου 125, με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, ανεξαρτήτως του επιδημιολογικού φορτίου στον Βόλο.

Ο κ. Μπέος δηλώνοντας φανατικός υποστηρικτής του εμβολιασμού, απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να εμβολιαστούν ενώ τήρησε αποστάσεις από την τοποθέτηση του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού, ο οποίος σχολιάζοντας προθέσεις φορέων για μαζικές εκδηλώσεις, τόνισε πως προέχει η ανθρώπινη ζωή από την ψυχαγωγία.

Απαντώντας σε ερωτήματα πολιτών στα κοινωνικά δίκτυα, ανέφερε πως θα πραγματοποιηθούν όλες οι εκδηλώσεις με την τήρηση των μέτρων και τόνισε ότι όπως η Πολιτεία επιτρέπει συναθροίσεις σε ανοιχτούς χώρους όπως στα γήπεδα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, με 30.000 περίπου θεατές, το ίδιο θα γίνει και στην παραλία του Βόλου με 30.000 κόσμο να φορούν μάσκες και να λαμβάνουν ατομικά μέτρα προστασίας, τα οποία θα επιτηρεί η Αστυνομία.

Για τις εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους όπως η συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στις 15 Δεκεμβρίου στο Εκθεσιακό, των αδελφών Διονυσίου στον ίδιο χώρο στις 20 Δεκεμβρίου κ.α., τόνισε πως θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ενώ θα εφαρμοστούν τα μέτρα της πληρότητας, όπως ισχύει και σε ιδιωτικούς χώρους διασκέδασης.

Η τελετή φωταγώγησης της πόλης θα γίνει στις 30 Νοεμβρίου με συναυλία της Άννας Βίσση ενώ στις 26 Δεκεμβρίου θα γίνει η γιορτή με τα φαναράκια με τον Π. Ιακωβίδη.

Το συσσίτιο για τους άπορους θα γίνει στις 23 Δεκεμβρίου στην πλατεία Αγίου Νικολάου με διανομή πάνω από 5.000 τυποποιημένων μερίδων φαγητού.

Τέλος, αναφορικά με το θεματικό πάρκο του Πινόκιο, είπε ότι εμπνεύστηκε από τους πολιτικούς απατεώνες που αραδιάζουν ψέματα στον κόσμο και απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε αυτούς να συμμετέχουν.

Προηγούμενο άρθροΜεγάλα ντέρμπι σε Super League, Premier League και Serie A
Επόμενο άρθροΞιαρχό – Σπάει τη σιωπή της η κοπέλα που χλεύασε ο χορογράφος- «Είμαστε τόσο όμορφοι όσο η ψυχή μας θέλει»