Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021, 20:13

Η λίστα των Μπρούκλιν Νετς με τους παίκτες που έχουν μπει στα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας του ΝΒΑ, λόγω κορωνοϊού, αυξήθηκε κατά ένα όνομα σήμερα (18/12), καθώς προστέθηκε και αυτό του σούπερ σταρ Κέβιν Ντουράντ.

Πρόκειται για τον όγδοο παίκτη των Νετς που τίθεται νοκ άουτ και ο προπονητής Στιβ Νας καλείται να βρει τρόπους να… επιβιώσει η ομάδα χωρίς τον 11 φορές All Star και πρώην MVP, καθώς θα μείνει εκτός δράσης για δέκα ημέρες.

Οι Νετς δίνουν τέσσερα παιχνίδια σε έξι ημέρες, ξεκινώντας απόψε εντός έδρας με τους Ορλάντο Μάτζικ, οι οποίοι επίσης έχουν απουσίες, ενώ ο Ντουράντ αναμενόταν να προφυλαχθεί, καθώς αισθανόταν ενοχλήσεις στον δεξιό αστράγαλο.

«Είναι απίστευτο», είπε ο Νας, προσθέτοντας: «Αλλά την ίδια στιγμή, ξέρουμε ότι δεν είναι ασφαλές ή βιώσιμο να συνεχίσουμε να βασιζόμαστε σε αυτόν. Θα πρέπει να το σκεφτούμε πολύ και θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να του δώσουμε μερικά διαλείμματα».

Το Μπρούκλιν θα παραταχθεί χωρίς τους βασικούς ΛαΜάρκους Άλντριτζ, ΝτεΆντρες Μπέμπρι και Τζέιμς Χάρντεν, αλλά και τους αναπληρωματικούς Μπρους Μπράουν, Τζεβόρ Κάρτερ, Τζέιμς Τζόνσον και Πολ Μίλσαπ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Νικ Κλάξτον και Ντέιβιντ Ντουκ.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021, 20:17

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕργαζόμενοι ΕΦΚΑ – Στρατιωτικός νόμος από Χατζηδάκη, χρωστάει άδειες από το 2020
Επόμενο άρθροΤουρισμός – Τρίτος δημοφιλέστερος προορισμός παγκοσμίως η Ελλάδα στο προϊόν «Ήλιος και Θάλασσα»