Αντιπολεμική συγκέντρωση στη Ρωσική πρεσβεία διοργανώνει σήμερα το απόγευμα στις 6μμ ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ σύνθημα «όχι στον πόλεμο, ναι στην ειρήνη, καμία εμπλοκή σε επιχειρήσεις».

Όπως τονίζει στο κάλεσμά του, «η ΕΕ πρέπει να αξιοποιήσει κάθε διπλωματικό μέσο για να εξασφαλιστεί η ειρήνη και να επανέλθουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία καταδικάζει απερίφραστα τις πολεμικές επιχειρήσεις που από το πρωί της Πέμπτης διεξάγει η Ρωσική Ομοσπονδία στην Ουκρανία, που παραβιάζουν την εδαφική ακεραιότητα και κυριαρχία της χώρας.

»Η ΕΕ πρέπει να αξιοποιήσει κάθε διπλωματικό μέσο για να εξασφαλιστεί η ειρήνη και να επανέλθουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Παράλληλα, πρέπει κάθε μέριμνα να ληφθεί για στήριξη της Ελληνικής Κοινότητας και των Ελλήνων πολιτών που διαμένουν στην Ουκρανία.

Διαβάστε επίσης – ΚΚΕ: Πορεία στις πρεσβείες ΗΠΑ και Ρωσίας στην Αθήνα – «Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο»

»Όχι στον Πόλεμο, ΝΑΙ στην ειρήνη, καμιά εμπλοκή της χώρας σε επιχειρήσεις

»Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ καλούν σε συγκέντρωση υπέρ της ειρήνης έξω από την Ρώσικη πρεσβεία την Παρασκευή 25/2/2022 στις 18:00 (Νικηφόρου Λύτρα 28, Ψυχικό) (Για την διευκόλυνση της μετακίνησης Θα υπάρχουν 2 πούλμαν που θα ξεκινήσουν στις 17:00 από την Κουμουνδούρου)».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠόλεμος στην Ουκρανία: Την Τρίτη ενημερώνει τη Βουλή ο Μητσοτάκης
Επόμενο άρθροΜεϊκόπουλος: Πολίτες καλούνται να πληρώσουν διπλά οφειλές λόγω προβλήματος στον ΕΦΚΑ