Με γκολ του Κουλούρη στις καθυστερήσεις,ο Ατρόμητος πήρε σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη απέναντι στο Βόλο,σε παιχνίδι εξ’ αναβολής που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο Περιστέρι.Μετά τη νίκη του αυτή ο Ατρόμητος έφτασε τους 23 βαθμούς,5 περισσότερους από την προτελευταία Λαμία που έχει 18 και 10 περισσότερους από τον τελευταίο Απόλλωνα που έχει 13.

Στο 26′ ο Χατζηισα’ί’ας βρήκε κάθετα το Ναμπί και εκείνος με τακουνάκι έβγαλε τον Ντένιτς σε θέση τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βόλου γράφοντας το 1-0 για τον Ατρόμητο.

Στο 37′ ο Φεράρι έκανε από αριστερά ωραία σέντρα, ο Ρεγκατέν βρέθηκε ανάμεσα στους αντίπαλους στόπερ, πήρε την κεφαλιά, ο τερματοφύλακας Γιαννιώτης δεν πρόλαβε και το σκορ έγινε 1-1.

Λυτρωτής για τον Ατρόμητο ο Κουλούρης ο οποίος, στις καθυστερήσεις, με κεφαλιά μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Μουνίθ, έδωσε τη νίκη και τους 3 βαθμούς στον Ατρόμητο.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας (46’ Μαυρομμάτης), Παπαδόπουλος (79’ λ.τρ. Σάλομον), Τζοβάρας (46’ Καστεγιάνο), Έρλινγκμαρκ, Ντένιτς (64’ Μουνίθ), Καρτάλης, Ναμπί (64’ Ροτάριου), Κουλούρης, Άλιμπεκ.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρινέρ, Φεράρι, Μπαρτόλο (46’ Κορέα), Τσοκάνης (64’ Μπαριέντος), Νίνης (81’ Τερεζίου), Ρεγκατέν (81’ Ροσέρο), Σοάρες, Ορός (89’ Σιέλης).

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΠόλεμος στην Ουκρανία: Πάνω από 1 εκατ. πρόσφυγες σε μια βδομάδα – Σε ποιες χώρες έχουν καταφύγει
Επόμενο άρθροΚΚΕ: «Με ανιστόρητα επιχειρήματα ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε ως ‘ηθική’ την ελληνική εμπλοκή στο πλευρό ΝΑΤΟ και ΕΕ»