Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 5 Μαρτίου 2022, 16:41

Δίχως δυσάρεστες εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Άρη (Κυριακή 6/3 – 19:00, “Κλεάνθης Βικελίδης”, Novasports Prime), για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή που θα προσπαθήσει στη Θεσσαλονίκη να διατηρήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα και, αν ευνοήσουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα, να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά από τους διώκτες της.

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ενώ στον Πειραιά για διάφορους λόγους θα μείνουν ακόμα και οι Τικίνιο Σοάρες, Αγκιμπού Καμαρά, Χένρι Ονιεκούρου (είχε ενοχλήσεις), Κώστας Φορτούνης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βασίλης Σουρλής και Μαμαντού Κανέ.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο, Μπα, Μανωλάς, Σισέ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Κούντε, Φαντιγκά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Λόπες, Ροντρίγκες, Μασούρας, Ελ Αραμπί.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 5 Μαρτίου 2022, 16:43

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒασίλης Φασιάς – The Chase: Ο παθολόγος που εντυπωσιάζει με τις γνώσεις του
Επόμενο άρθροΕπιστροφή Μαουρίσιο στην «πράσινη» αποστολή