Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Δίδυμοι: Οι σημερινές επιρροές σε ενθαρρύνουν να επικεντρωθείς και ίσως να δώσεις περισσότερη προσοχή στην υλική ή πρακτική πλευρά της ζωής σου. Η φροντίδα των εργασιακών σου υποχρεώσεων και των χρημάτων σου είναι σε μεγαλύτερη εστίαση.

Η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 2ο οίκο σου για μια διαμονή δυο ημερών και είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό να πατάς τα πόδια σου στη γη. Αισθάνεσαι πολύ πιο ασφαλής σε ότι αφορά στη συναισθηματική σου ζωή.

Καρκίνος: Σήμερα η συναισθηματική σου ενέργεια βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και ο ενθουσιασμός σου επίσης. Η Σελήνη μετακινείται στο ζώδιό σου φέρνοντας τα συναισθήματα και τις συνδέσεις σε μεγαλύτερη εστίαση.

Έχεις έντονη επιθυμία να αφήσεις τα πρόσφατα πνιγμένα συναισθήματα και ίσως να βρεις κάποιον τρόπο να περιποιηθείς περισσότερο τον εαυτό σου. Μερικές πραγματικά φρέσκιες ιδέες σου στα εργασιακά θα αποδειχθούν εξαιρετικά χρήσιμες. Η συναισθηματική σου ζωή σου παρέχει ασφάλεια είτε μέσω των αγαπημένων σου προσώπων είτε μέσω του συντρόφου σου.

Λέων: Η μετακίνηση της Σελήνης τραβά την προσοχή σου στο παρελθόν. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ανατρέξεις στα πρόσφατα γεγονότα και να ανακαλύψεις διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης περιοχών που έχουν χάσει την ελκυστικότητα τους ή δεν εξυπηρετούν πλέον έναν καλό σκοπό.

Μπορείς να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου και να μοιραστείς ανησυχίες, σκέψεις και επιθυμίες. Εάν είσαι μόνη, το παρελθόν και οι σκέψεις ή οι αναφορές του σε μελαγχολούν.

Παρθένος: Φίλοι και συνεργάτες σε εκτιμούν πολύ κι αυτή είναι μια χαλαρή μέρα για τις σχέσεις σου. Μπορεί και να δημιουργήσεις νέες που σε ωφελούν. Η Σελήνη μετακινείται στον κοινωνικό σου τομέα για πάνω από δυο μέρες και εναρμονίζεται με τον Ερμή σήμερα.

Οι σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν την ανταλλαγή ιδεών στα εργασιακά και ίσως δοθούν λύσεις. Απόλαυσε τις στιγμές που μπορείς με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, έχεις να περιμένεις πολλά το επόμενο διάστημα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔημήτρης Κοντομηνάς: Μαρτυρία του προσωπικού του γιατρού
Επόμενο άρθροΚακοκαιρία Φίλιππος: Στα «λευκά» ξύπνησε η Αττική – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί, πού χρειάζονται αλυσίδες