Με αιχμές και αρκετή ειρωνία, ο κ. Παπαπέτρος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ”Συμμαχία για τον Βόλο”, αναφέρεται σε ανάρτησή του στο facebook, στον δήμαρχο Βόλου και στις……εξελίξεις για το νέο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου, για το οποίο η κυβέρνηση δεν δείχνει ενδιαφέρον να κατασκευαστεί. Συγκεκριμένα, έγραψε ο κ. Παπαπέτρος:

”Με μία άλλη βαρύγδουπη και μεγαλεπήβολη δήλωση, ανάλογη του μεγέθους και της ευφυίας του ανδρός, ο Δήμαρχος Βόλου ανακοίνωσε, σε πείσμα όλων των αρνητών και υπονομευτών, ότι θα προβεί, μόνος αυτός, στην ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου στην είσοδο της πόλης. Δε διευκρίνισε όμως ποια θα είναι η είσοδος ή πώς την αντιλαμβάνεται. ‘Όπως, ας πούμε, τα αγροκήπια της Νεαπόλεως ή το χώρο εκπαίδευσης οδηγών στη Νέα Ιωνία (πρώην «σαλίγκαρος») ή κάποια άλλη είσοδο, άγνωστη σε εμάς. Είναι απολύτως ορθό, ότι ο Δήμαρχος θα πρέπει να προσέρχεται σε ένα νέο, ευπρεπές και ανάλογο της δόξης του Δικαστικό Μέγαρο. Γιατί σίγουρα το επόμενο διάστημα θα συμβαίνει συχνά αυτό.
Για δε το παλιό Δικαστικό Μέγαρο του επιφύλαξε τη χρήση των δημοσίων ουρητηρίων. Επειδή είναι επίσης βέβαιον, ότι μέχρι να ανεγερθεί το νέο Δικαστικό Μέγαρο θα αναγκαστεί πολλές φορές να προσέλθει στο υφιστάμενο, καλό θα ήταν οι πολίτες του Βόλου, ορώντες τον άρχοντα του τόπου εισερχόμενο στο παλαιό Δικαστικό Μέγαρο, να του επιφυλάσσουν και να του αποδίδουν τις τιμές που πρέπουν στους ανακουφιζόμενους στα δημόσια ουρητήρια”!
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και μνημείο
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΆννα Παναγιωτοπούλου: Συντετριμμένοι οικογένεια, φίλοι και συνάδελφοι στο τελευταίο αντίο
Επόμενο άρθροΑύριο Παρασκευή η γιορτή του Αγίου Γεωργίου στο Στρατόπεδο Γεωργούλα στο Βόλο