Κλιμάκιο του κόμματος επισκέφτηκε το Ηράκλειο Κρήτης

Με συνεχείς περιοδείες και παρεμβάσεις σε όλη την Ελλάδα, τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής επιχειρούν να αναδείξουν το νέο προφίλ του κόμματος μετά την αλλαγή ηγεσίας. Ειδικά τα θέματα της ακρίβειας, της οικονομικής αδυναμίας των πολιτών να αντεπεξέλθουν στην καθημερινότητα που δημιουργεί και ο πόλεμος, μπαίνουν σε πρώτη προτεραιότητα.

Οι συζητήσεις με τους πολίτες για τα οικονομικά είναι και το κύριο αντικείμενο αυτών των περιοδειών. Μια τέτοια ξεκίνησε από το Σάββατο στην Κρήτη, «κάστρο» του κόμματος και λόγω Νίκου Ανδρουλάκη. Αντιπροσωπεία του Κινήματος Αλλαγής, με επικεφαλής τον Ανδρέα Σπυρόπουλο, μέλος της Κ.Ε., πήγαν σε διάφορα σημεία του Ηρακλείου, κυρίως στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Σε ανάρτησή του στο Facebook κ. ο Σπυρόπουλος αναφέρει:

Βρεθήκαμε σήμερα με στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο εμπορικό κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης. Στο πλαίσιο μιας ακόμη εξόρμησης μας δίπλα στους πολίτες για να ακούσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας τους και να τους ενημερώσουμε για την δέσμη μέτρων που εδώ και μήνες προτείνει το ΠΑΣΟΚ για να μπει φρένο στο ράλι των τιμών σε καύσιμα, βασικά καταναλωτικά αγαθά και ενέργεια.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔημοσκόπηση: Για Παγκόσμιο Πόλεμο φοβούνται οι Έλληνες – Στις 11,3 μονάδες η ψαλίδα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ
Επόμενο άρθροΜε χατ-τρικ του Ρονάλντο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 3-2 την Τότεναμ!