Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο τα ξημερώματα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Μία κοπέλα 21 ετών έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα. Περίπου στις 01.40 η νεαρή επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο, μαζί με άλλη μία κοπέλα και δύο αγόρια. Ο οδηγός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο στη συνέχεια προσέκρουσε […]

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο τα ξημερώματα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Μία κοπέλα 21 ετών έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα. Περίπου στις 01.40 η νεαρή επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο, μαζί με άλλη μία κοπέλα και δύο αγόρια.

Ο οδηγός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο στη συνέχεια προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα η 21χρονη, ενώ τραυματίστηκαν σοβαρά οι τρεις υπόλοιποι επιβάτες.

Αμέσως κάτοικοι της περιοχής και περαστικοί οδηγοί ειδοποίησαν τις Αρχές και η Πυροσβεστική Υπηρεσία απεγκλώβισε συνολικά  τέσσερις νεαρούς επιβάτες, δύο άνδρες και δύο γυναίκες. Μία από τα κορίτσια, η 21χρονη Μ.Π., ανασύρθηκε δυστυχώς νεκρή.

Φωτό από protothema.gr

Τα υπόλοιπα άτομα ηλικίας 19 έως 22 ετών μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ πολύ σοβαρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου χρειάστηκε να διασωληνωθούν.

Κατά πληροφορίες, πιο σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας ενός εκ των τραυματιών, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ερευνώνται από το αρμόδιο τμήμα τροχαίας.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες του protothema.gr  το σημείο του δυστυχήματος είναι ανοικτό μέρος, ενώ έχουν κάποια από τα υπολείμματα της σύγκρουσης του οχήματος με την κολώνα φωτισμού η οποία γέρνει.

Φωτό από protothema.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΛάρισα: Έδιωξαν γυναίκα από εκκλησία λόγω προσωπικών διαφορών
Επόμενο άρθροΣύλληψη τριών γυναικών σε καφέ-μπαρ