Τις πρώτες βοήθειες τις παρείχε ο ναυαγοσώστης

Ένα νέο περιστατικό με ατύχημα που συνέβη στην παραλία Οφρυνίου στις Σέρρες, ήρθε να αναδείξει και πάλι το πρόβλημα της λειτουργίας του, καθώς το Σάββατο 4 Ιουνίου, ένα μικρό 5χρονο κορίτσι χτυπήθηκε από πέτρα στο κεφάλι και ο πατέρας του όταν το πήγε στο Πολυδύναμο Ιατρείο για τις πρώτες βοήθειες, το βρήκε κλειστό.

«Ευτυχώς τελικά τις πρώτες βοήθειες τις παρείχε ο ναυαγοσώστης από το beach bar και στη συνέχεια η μικρή μεταφέρθηκε στο ΚΥ Ροδολίβους. Με τους παραθεριστές να είναι πολύ ανήσυχοι για την κατάσταση που επικρατεί».

Αυτά δήλωσε ο πατέρας της μικρής Θεμιστοκλής Μουλάκης μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Επιλογές».

Ανύπαρκτοι οι γιατροί

Ενώ ο φαρμακοποιός της περιοχής κ. Δήμος Βίτσιος ανέφερε ότι μετά από πολλές παρεμβάσεις που γίνανε για το συγκεκριμένο θέμα, την Δευτέρα 6 Ιουνίου διορίστηκε νέος μόνιμος γιατρός στην Παραλία Οφρυνίου για όλη τη διάρκεια του έτους.

Βέβαια το πρόβλημα δεν λύνεται καθώς ο γιατρός είναι ένας και δεν θα μπορεί να λειτουργεί τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα.

Ο κ. Γιάννης Μπαλίτης μάρτυρας του περιστατικού με το μικρό 5χρονο κοριτσάκι ανέφερε ότι η ανάγκη ύπαρξης γιατρών είναι επιτακτική και επέρριψε ευθύνες στην κεντρική διοίκηση του νομού Καβάλας.

Δείτε το βίντεο του epiloges.tv…

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροTrannos: Προκαλεί ξανά ο τράπερ – Τρέχει με το αυτοκίνητο με πάνω από 220 χλμ
Επόμενο άρθροΕυλογιά των πιθήκων: Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ξεπέρασαν τα 1.000