Παρά την πρόοδο των σχέσεων Ελλάδας – Κοσόβου, ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, Νίκος Δένδιας, στην ανάρτηση της συνάντησης με την πρόεδρο της Δημοκρατίας του Κοσσυφοπεδίου, Βιόσα Οσμάνι (φωτογραφία, επάνω από το Twitter/@NikosDendias), επέλεξε να μην εμφανίσει τη σημαία του Κοσόβου στο επίσημο προφίλ του στο Twitter, γράφει η κοσοβάρικη Gazeta Express.

Εχουν κοπεί…

Δύο φωτογραφίες φαίνεται ότι έχουν κοπεί και η άλλη τραβήχτηκε σε εκείνο το κάδρο όπου δεν φαίνεται καθόλου η σημαία του Κοσσυφοπεδίου.

Η Ελλάδα είναι μία από τις πέντε χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης (ΕΕ) που δεν έχει αναγνωρίσει το Κοσσυφοπέδιο. Ομως η Αθήνα έχει επιδείξει εποικοδομητική διπλωματία με την Πρίστινα.


«Παρά την εμβάθυνση των σχέσεων, ο Δένδιας φροντίζει να μην εμφανίζει τη σημαία του Κοσόβου» είναι ο τίτλος του κοσοβάρικου δημοσιεύματος

Με τον Κούρτι

Κατά την επίσκεψή του στο Κόσοβο, ο Δένδιας, εκτός από την πρόεδρο Βιόσα Οσμάνι, συναντήθηκε και με τον πρωθυπουργό Αλμπίν Κούρτι.

«Ο έλληνας επικεφαλής της διπλωματίας μίλησε την Πέμπτη και για τη συνάντηση που είχε με τον Κούρτι, κατά την οποία, πέρα από την ευρωπαϊκή προοπτική και τον διάλογο Κοσόβου-Σερβίας, θέμα συζήτησης ήταν και η ενέργεια», γράφει η Express.



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜεγάλη πυρκαγιά στον Ρέντη: Καίγεται αποθήκη κηροποιίας – Μάχη δίνουν οι πυροσβέστες
Επόμενο άρθροΣχέδιο… Μάρσαλ για την καινοτομία και την έρευνα