Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022, 18:13

Η ασφυκτική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα, ειδικά την τελευταία διετία, κυρίως, από τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού, αναγκάζουν τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» σε αναζήτηση τρόπων για να μειώσει το κόστος της επόμενης σεζόν τουλάχιστον κατά 160-180 εκατ. ευρώ.

Αυτό παραδέχθηκε ο αντιπρόεδρος του καταλανικού συλλόγου, Εντουάρ Ρομέου, ο οποίος έχει εισηγηθεί την παραχώρηση κάποιων παικτών, ώστε ν’ ανασάνει οικονομικά η ομάδα και να υπάρξει «χώρος» στον προϋπολογισμό για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την Μπάγερν Μονάχου.

Ο πρώτος στη λίστα είναι ο Φρέντι Ντε Γιονγκ. Μπορεί ο Τσάβι να μην θέλει να παραχωρηθεί ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, αλλά αν η Μάντσεστερ φθάσει την προσφορά της στα 100 εκατ. ευρώ, τότε ο ισπανικός Τύπος αναφέρει πως ο Ολλανδός διεθνής μέσος θα φύγει από τη Βαρκελώνη με προορισμό το «Ολντ Τράφορντ».

Η Γιουνάιτεντ ανέβασε την προσφορά της κοντά στα 80 εκατ. ευρώ, αλλά η απάντηση του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, ήταν αρνητική. Έτσι η αγγλική ομάδα αναμένεται να κάνει νέα πρόταση κοντά στα 100 εκατ. και να κλείσει τη μεταγραφή, καθησυχάζοντας έτσι και τους φιλάθλους της, καθώς δεν έχουν ενισχυθεί ακόμη οι «κόκκινοι διάβολοι» ενόψει της νέας σεζόν.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022, 18:15

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝίκος Αναστασιάδης: «Είναι ένας μπαμπάς γεμάτος αγάπη» λένε οι κόρες του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας
Επόμενο άρθροΣυμφώνησε με τον Απόλλωνα ο Σάσα