Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League από την ομάδα του. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, και τερμάτισε στην πρώτη θέση, όντας στο +2 από την ΑΕΚ.

«Είναι απίστευτο, είναι μαγικό αυτό που συνέβη τη φετινή σεζόν. Δεν μας έδιναν καμία πιθανότητα για την Ευρώπη, για τον τίτλο. Φτάσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Απίστευτο και το σημερινό παιχνίδι το πώς εξελίχτηκε με κόκκινη κάρτα εις βάρος μας στα τελευταία 15 λεπτά, με μεγάλη πίεση», είπε στην αρχική του τοποθέτηση στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports ο Ρουμάνος τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και πρόσθεσε για το σημείο-κλειδί που οδήγησε τους «ασπρόμαυρους» στην μεγάλη αυτή επιτυχία: «Σε όλες τις δύσκολες στιγμές πιστέψαμε, δεν τα παρατήσαμε. Δείξαμε τον χαρακτήρα μας. Είχαμε δυσκολίες, αλλά πάντα τις προσπερνούσαμε».

Στη συνέχεια, ο Λουτσέσκου αφιέρωσε τον τίτλο στον ιδιοκτήτη και πρόεδρο του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδη: «Κερδίσαμε τον τίτλο, είναι μια σπουδαία στιγμή για τον σύλλογο, τον κερδίσαμε για τον Ιβάν Σαββίδη. Αυτός δημιουργεί αυτή την ατμόσφαιρα, αυτός μας κρατάει ενωμένους, φέρνει τους παίκτες. Τον ευχαριστώ από καρδιάς για όσα έχει κάνει. Είναι ένα βήμα παραπάνω για τον ΠΑΟΚ φέτος. Γίναμε πιο ευρωπαϊκή ομάδα φτάνοντας ξανά στους ‘’8’’ του Conference League. Και αυτό είναι επίτευγμά του Ιβάν Σαββίδη».

Φυσικά, ο 54χρονος προπονητής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «…μας έδωσαν αυτοπεποίθηση, μας είπαν ότι μας στηρίζουν και εχτές που ήρθαν να μας επισκεφτούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ένας τίτλος αφιερωμένο για όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ σε κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης, της χώρας, του πλανήτη» ενώ απένειμε τα εύσημα και σε όλους τους συνεργάτες του, «…στον Κυριάκο Κυριάκο, στον Μάκη Γκαγκάτση, τη Μαρία Γκοντσάρεβα. Φυσικά στον Γιώργο Σαββίδη, που ήταν συνεχώς δίπλα μας. Και όλο το staff μου που είναι πάντα στους παίκτες κοντά και τους βοηθούν, τους μεταδίδουν τη θετική τους ενέργεια».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΙεροκλής Μιχαηλίδης για Στέφανο Κασσελάκη: Οι απόψεις του είναι λίγο… της σχολής Τραμπ
Επόμενο άρθροΠάρτι στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος!