Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022, 23:12

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ σκόραρε στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό, ωστόσο το γκολ του δεν κατάφερε να συνδυαστεί με νίκη στο Ισραήλ, καθώς η Μακάμπι Χάιφα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στις καθυστερήσεις.

Ο Δανός εξτρέμ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς δήλωσε: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, επειδή ήμασταν μπροστά για 87 λεπτά και δεχθήκαμε το γκολ στο 90′. Το 1-1 ίσως να μην είναι το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι καλή ομάδα η Μακάμπι.

Αισθάνομαι φανταστικά που σκόραρα στο πρώτο παιχνίδι μου, αλλά και απογοητευμένος που αυτό το γκολ δεν συνδυάστηκε με νίκη. Το γκολ θα μπορούσε να σημαίνει περισσότερα. Ήταν ωραίο συναίσθημα. Ανυπομονώ να παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας».

Μιλώντας πιο αναλυτικά για τις καιρικές συνθήκες, ο Δανός υποστήριξε: «Ο καιρός ήταν πολύ ζεστός και υπήρχε πολύ υψηλή υγρασία. Εκείνοι είναι συνηθισμένοι σε αυτές τις καιρικές συνθήκες, προπονούνται κάθε μέρα εδώ. Στα πρώτα πέντε λεπτά ήταν πολύ δύσκολα.

Ακόμα και στο ζέσταμα είχαμε ιδρώσει πολύ. Στην Αθήνα θα είναι διαφορετικά. Δεν ήταν εύκολο εδώ με τόση ζέστη και σε αυτήν την καυτή έδρα. Πρέπει να προετοιμαστούμε. Με τους φιλάθλους μας και στο γήπεδό μας θα είναι διαφορετικά. Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο. Στο τέλος και με αυτές τις συνθήκες, το 1-1 ίσως να είναι ΟΚ αποτέλεσμα».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022, 23:20

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Να φτάσουμε στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, εκεί που ανήκουμε»
Επόμενο άρθροΤουρισμός: «Βουλιάζουν» τα νησιά, προς νέο ρεκόρ ο τουρισμός