Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022, 22:52

Με την προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον πρώτο αγώνα με την Γκόμελ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (21/07, 21:0]), στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League.

Η προπόνηση επεφύλασσε δυσάρεστα μαντάτα για τον Χερμάν Μπούργος, καθώς κατά τους εργαστηριακούς ελέγχους για COVID-19, που υποβλήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη ανιχνεύτηκαν τρία θετικά δείγματα.

Ακολούθως πάρθηκαν όλα τα μέτρα που επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο κι εν συνεχεία ο Αργεντινός προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι απέναντι στους Λευκορώσους.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι: Κουέστα, Σιαμπάνης, Καρακασίδης, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ζερβινιό, Μαντσίνι, Ντουκουρέ, Γκρέι, Νταμπό, Καμάτσο, Ντιοπ, Οντουμπάτζο, Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Παναγίδης.

Ο Μπούργος πέραν όσων βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, δεν υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Ματέο Γκαρσία, ο οποίος «κουβαλά» τιμωρία από την περυσινή σεζόν και την αποβολή του στο ματς με την Αστάνα. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο 19χρονος μεσοεπιθετικός Μιχάλης Παναγίδης 11/92/2004), ο οποίος μάλιστα σήμερα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022, 22:56

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Παρών» για το Eurobasket 2022 ο Giannis
Επόμενο άρθροΣεισμός στις Σποράδες