Σύμφωνα με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχει άμεση ανάγκη για αίμα για το 3,5 μηνών βρέφος της οικογένειας Ριζάκη, που αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο Ογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων “Π και Α Κυριακού”.

Σύμφωνα με τον κ. Λάμπρο Ριζάκη, πατέρα του παιδιού, όσοι ενδιαφέρονται να δώσουν αίμα μπορούν να μεταβούν, είτε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, είτε σε άλλα κέντρα αιμοδοσίας από Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 08:30 – 13:00 και 18:00 – 20:00 και Σάββατο από 9:00  έως 12:00.

Όπως αναφέρεται στις αναρτήσεις:

”Παράκληση χρειαζόμαστε αίμα για την μικρή μου κόρη 3,5 μηνών !!! Όσοι μπορούν να δώσουν αίμα ας μεταβούν στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Παλιό), ή και σε άλλα κέντρα αιμοδοσίας Δευτέρα με Παρασκευή  τις ώρες 08:30 – 13:00 και 18:00 – 20:00
Σάββατο 9:00 – 12:00
Ενημερώνοντας ότι δίνουν αίμα
Για τη Ριζάκη θήλυ του Λάμπρου
Που νοσηλεύεται στο Ογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων “Π και Α Κυριακού”
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ:
Για να δώσουν αίμα, τουλάχιστον μία ώρα μετά το πρωινό τους γεύμα και τουλάχιστον τρεις ώρες μετά το μεσημεριανό τους, καλά ενυδατωμένοι
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΉΡΗΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!”
Προηγούμενο άρθροΒασίλης Παπακωνσταντίνου: «150 οικογένειες σε όλον τον κόσμο βάλθηκαν να δουλοποιήσουν όλους τους λαούς της Γης»
Επόμενο άρθροΣτην Αρμάνι Μιλάνο για δύο χρόνια ο Πάνγκος