Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022, 16:07

Έτοιμος να ντύσει στα «πράσινα» τον Αντράζ Σπόραρ είναι ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Κυπελλούχοι Ελλάδας βρίσκονται μία ανάσα από την απόκτηση του Σλοβένου φορ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας!

Οι διοικούντες το «τριφύλλι», όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, θα καταβάλλουν το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ στα «λιοντάρια» για να καταφέρουν να αποκτήσουν τον 28χρονο στράικερ, στον οποίο προσφέρουν πιθανότατα τετραετές συμβόλαιο με απολαβές ένα ποσό που ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν υπάρχει ακόμη οριστικά συμφωνία, αλλά οι διαπραγματεύσεις τους είναι σε τέτοιο σημείο που κάνει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να αισιοδοξούν ότι θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Σποράρ έχει συμβόλαιο που «τρέχει» με τον πορτογαλικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ενώ οι ετήσιες απολαβές του στην Σπόρτινγκ κυμαίνονται στο 1,7 εκατ. ευρώ.

Ο 28χρονος επιθετικός ανήκει τα τελευταία 2,5 χρόνια στα «λιοντάρια», έχοντας καταγράψει με τη φανέλα τους 38 εμφανίσεις με απολογισμό 11 γκολ και 4 ασίστ.

Παράλληλα, έχει δοθεί δανεικός σε Μπράγκα και Μίντλεσμπρο, ενώ νωρίτερα, είχε αγωνιστεί σε Σλόβαν Μπρατισλάβας, Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Βασιλεία, Ιντερμπλόκ Λιουμπλιάνας και Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Με την Εθνική Σλοβενίας ο Σποράρ μετράει 39 συμμετοχές, έχοντας πετύχει πέντε γκολ, φορώντας το εθνόσημο στο στήθoς.

Φωτογραφία:  CARLOS PALMA/NURPHOTO/NURPHOTO VIA AFP


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022, 16:19

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕυλογιά των πιθήκων: «Ο χρόνος τελειώνει» για τη συγκράτηση της επιδημίας
Επόμενο άρθροΗ αποστολή για τον αγώνα ρεβάνς με τη Λέφσκι