Μετά από μήνες αγωνίας, οι εθελοντές της Φιλοζωϊκής Ομάδας Βόλου βρήκαν επιτέλους χώρο φιλοξενίας, για τη φροντίδα και περίθαλψη των αδέσποτων ζώων. Σύμφωνα με ανάρτηση της Ομάδας, πρόκειται για ένα χωράφι που με περίφραξη και νερό, το οποίο είναι μακριά από κατοικημένη περιοχή για να μη δημιουργούνται προβλήματα.

Οι εθελοντές υπογραμμίζουν πως σε αυτή την προσπάθεια ήταν μόνοι τους, χωρίς βοήθεια από πουθενά. Παρόλα αυτά, απευθύνουν έκκληση για μια ακόμη φορά σε όποιους μπορούν να βοηθήσουν για να στηθεί το καταφύγιο.

«Δεν γίνεται να πάρουμε τα ζωάκια που φροντίζουμε να τα ρίξουμε σε ένα άδειο χωράφι. Πρέπει να γίνουν εγκαταστάσεις. Όποιος τεχνίτης μπορεί ας βοηθήσει. Πρώτα από όλα χρειαζόμαστε υδραυλικό για να μπουν βρύσες, χρειαζόμαστε κάποιον που να μπορεί να βγάλει τα στέγαστρα που έχουμε φτιάξει στον παλιό χώρο και να μεταφερθούν στον νέο χώρο, χρειαζόμαστε φορτηγάκι να μεταφέρουμε όλα αυτά που πρέπει να πάρουμε. Θα αγοράσουμε τα υλικά, αλλά χρειαζόμαστε χτίστη για να τοποθετηθούν τσιμεντόλιθα περιφερειακά για ενίσχυση της περίφραξης και άλλα πολλά. Ζητάμε ΒΟΗΘΕΙΑ για τα ανήμπορα αδεσποτάκια για να έχουν μια καλή ζωή. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας στείλει μήνυμα στην σελίδα μας… Η αγωνία μας μεγάλη να τακτοποιήσουμε τα αδέσποτα που φροντίζουμε. Μόνο εμάς και εσάς που θα ενδιαφερθείτε έχουν για να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους»…

Προηγούμενο άρθροΤα νέα αναδιπλούμενα Samsung Galaxy smartphones ανοίγουν το δρόμο για ένα πιο βιώσιμο μέλλον
Επόμενο άρθροΚαιρός: Έρχεται κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο με κεραυνούς και χαλαζοπτώσεις