Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2022, 19:34

O Παναγιώτης Γιαννάκης βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας στο Μιλάνο, εν όψει του Eurobasket και μίλησε στο gazzetta για τη φετινή διοργάνωση, τον Γιάννης Αντετοκούνμπο και τον στόχο της Ελλάδας.

Ο παλαίμαχος διεθνής άσος, ο οποίος το 1987 κατέκτησε το ευρωπαϊκό με την «επίσημη αγαπημένη», οδηγώντας την το 2005 και πάλι στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Ευρωμπάσκετ της Σερβίας ως head coach του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αρχικά δήλωσε:

«Πρέπει να αποκτήσουμε συνοχή, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο και οι παίκτες να δουλεύουν όλοι μαζί και να το ευχαριστηθούν».

Εν συνεχεία, μιλώντας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και για το αν η παρουσία του είναι αρκετή για να εγγυηθεί μία επιτυχία, είπε: «Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και είναι προσόν να τον έχεις στην ομάδα σου. Αλλά το πιο σημαντικό είναι το σύνολο. Πρέπει να αποκτήσουμε συνοχή. Θεωρώ ότι η πρόκριση στον επόμενο γύρο είναι δεδομένη και αυτά τα πέντε ματς αποτελούν την καλύτερη προετοιμασία για τα νοκ άουτ ματς, όπου η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2022, 19:45

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠροκλητικός Τσελίκ: Η Ελλάδα εγκατέλειψε τις διαπραγματεύσεις – Σπουδαίο διπλωματικό κράτος η Τουρκία
Επόμενο άρθροΡωσία: Οι εργασίες συντήρησης στον Nord Stream 1 θα διαρκέσουν τρεις μέρες