Ο έφηβος γιός της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέιντεν, δήλωσε πρόσφατα ότι εκείνος και ο αδελφός του έχουν απομακρυνθεί από τη μητέρα τους και οι σχέσεις τους έχουν παγώσει. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς από την πλευρά της, φαίνεται πως νιώθει απόλυτα προδομένη από τα λόγια του.

Η 40χρονη Μπρίτνεϊ Σπίαρς απευθύνθηκε στον νεαρό γιό της, Τζέιντεν μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, και αποκάλυψε ότι πλέον δεν πιστεύει στο Θεό, αφού η συμπεριφορά των μελών της οικογένειάς της – συμπεριλαμβανομένων των παιδιών της – απέναντί της, την έχει κάνει άθεη.

«Ήσουν σαν την άλλη μου οικογένεια (σ.σ. εννοώντας τους γονείς και την αδελφή της). Απολάμβανες μυστικά να με κοιτάζεις σαν να υπήρχε κάτι στραβό μ’ εμένα», λέει στον έφηβο γιο της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στην ηχογράφηση που ανέβασε στον λογαριασμό της.

Ο νεαρός Τζέιντεν μέσα από τη συνέντευξή του, είχε ευχηθεί στη μητέρα του να νιώσει καλύτερα ψυχολογικά, ώστε στο μέλλον να μπορούν να βρεθούν από κοντά και να συζητήσουν. «Θέλετε να γίνω καλύτερα για να συνεχίσω να δίνω στον πατέρα σας 40 χιλιάρικα τον μήνα;» ρωτάει στην ηχογράφηση η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αναφερόμενη στον πρώην άνδρας της και πατέρα των παιδιών της, Κέβιν Φέρντερλαϊν.

Σχετικά με τον πατέρα της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είπε πως: «Πρέπει να πάει φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του» για όσα της έχει κάνει. Υπενθυμίζεται ότι ο 70χρονος άνδρας ήλεγχε για πολλά χρόνια διάφορους τομείς της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής της κόρης του, εξαιτίας του νομικού καθεστώτος «επιτροπείας» στο οποίο είχε τεθεί η Μπρίτνεϊ  Σπίαρς.

«Αν υπήρχε Θεός, δεν θα άφηνε να μου συμβούν όσα μου συνέβησαν. Δεν πιστεύω πια στον Θεό εξαιτίας του τρόπου που μου φέρθηκαν τα παιδιά μου και η οικογένειά μου. Δεν πιστεύω πια σε τίποτα. Είμαι άθεη», λέει χαρακτηριστικά η ποπ σταρ.

To άρθρο Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έγινε άθεη εξαιτίας της συμπεριφοράς των παιδιών και της οικογένειάς της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη Τύπου για τις εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου για την Επέτειο Μνήμης των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή
Επόμενο άρθροΚαραγιάννης: Σε ισχύ το νέο ενιαίο τιμολόγιο αποκατάστασης κτιρίων – Ποιους αφορά