Επίσκεψη στον Δήμο Λαγκαδά πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, στο πλαίσιο συναντήσεων που πραγματοποιούν κυβερνητικά στελέχη ενόψει της ομιλίας του Πρωθυπουργού στην 86η ΔΕΘ.

Ο Υπουργός επισκέφθηκε αρχικά το Ειρηνοδικείο Λαγκαδά, παρουσία του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Ταχματζίδη στον οποίο εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του να μεταστεγαστεί η Δικαστική Υπηρεσία στον χώρο του πρώην Επαρχείου Λαγκαδά, από το ακατάλληλο κτήριο που βρίσκεται τώρα.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε ότι εφόσον εξασφαλίστηκε ο χώρος για τη μεταστέγαση του Ειρηνοδικείου δεν τίθεται θέμα κλεισίματος της συγκεκριμένης δικαστικής υπηρεσίας.

Οι δικαστικοί λειτουργοί και οι υπάλληλοι του Ειρηνοδικείου Λαγκαδά εξήραν ενώπιον του Υπουργού την προσωπική προσπάθεια του Δημάρχου Ιωάννη Ταχματζίδη και της διοίκησης του Δήμου ώστε να δοθεί λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που αφορά τη στέγαση της υπηρεσίας τους σε κατάλληλο χώρο.

Ακολούθησε επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης στον Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Πλάτωνα και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματιών του Δήμου Λαγκαδά.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑναγκαίες νομοθετικές προσαρμογές για την διασφάλιση του απορρήτου των επικοινωνιών
Επόμενο άρθροΛιγότεροι πρόωροι τοκετοί και βρεφική θνησιμότητα από ειδικό πρόγραμμα στις ΗΠΑ