Πρωτοφανής απόπειρα ληστείας σημειώθηκε στο Βόλο το βράδυ της Τρίτης, με δράστη έναν 22χρονο τοξικομανή, ο οποίος πήγε σε χώρο διενέργειας τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού στη λεωφόρο Αθηνών στο Βόλο και απείλησε την υπάλληλο με σύριγγα.

Εκείνη αρνήθηκε, μίλησε με τον εργοδότη της τηλεφωνικά, είπε στον 22χρονο ότι δεν έχει χρήματα, ο επίδοξος ληστής επέμεινε, πήρε πάλι αρνητική απάντηση, ζήτησε συγνώμη και έφυγε από το σημείο!!!!

Η υπάλληλος ενημέρωσε την Αστυνομία, ο νεαρός ταυτοποιήθηκε από τις κάμερες που υπάρχουν στο χώρο και συνελήφθη κοντά στο σημείο που έκανε την απόπειρα ληστείας και για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για απόπειρα ληστείας σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να του οριστεί δικηγόρος και να προετοιμάσει την απολογία του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός παραδέχτηκε ότι πήγε να ζητήσει χρήματα από την υπάλληλο, κρατούσε στο χέρι του μια άδεια σύριγγα, αλλά δεν απείλησε την υπάλληλο για να του δώσει χρήματα.

Ο 22χρονος έχει απασχολήσει ξανά τις διωκτικές αρχές για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Προηγούμενο άρθροΧανιά: Χτυπούσε την κόρη του στο κεφάλι επειδή άργησε δύο λεπτά – Κακοποιεί και τα μικρότερα παιδιά του
Επόμενο άρθροΒόλος: 45χρονος χτύπησε τη μητέρα του και θα δικαστεί