Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022, 19:03

Στις 20:00 (Novasports Prime) θα ξεκινήσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό, οι οποίοι θα αναμετρηθούν, για την 5η αγωνιστική της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Βόλο και τη βαριά ήττα (0-3) στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τη Φράιμπουργκ, θέλουν πάση θυσία τη νίκη στο σημερινό ματς, προκειμένου να πλησιάσουν τον πρωτοπόρο, Παναθηναϊκό και να βελτιώσουν τη ψυχολογία τους, που σαφέστατα δεν είναι καλή.

Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, ο Χάμες Ροντρίγκες κάνει το ντεμπούτο του στους Πειραιώτες ως βασικός. Συγκεκριμένα θα κινείται στη θέση 10 πίσω από τον Αραμπί, ενώ στα άκρα θα κινούνται Μπιέλ και Μασούρας.

Πάντως και ο Άρης φιλοδοξεί να πάρει κι αυτός το τρίποντο, καθώς θέλει να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο η θητεία του Άλαν Πάρντιου στον πάγκο του.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ούγγρος διαιτητής, Τάμας Μπόγκναρ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Μπάλαζ Μπούζας και Πίτερ Κόμπορ, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ευάγγελος Μανούχος. Χρέη VAR θα έχει ο επίσης Ούγγρος, Μπάλαζ Μπέρκε και AVAR ο Ράινχαρντ Μπούξαμπαουμ.

Oι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Ντιόπ, Νταμπό, Ιτούρμπε, Μαντσίνι, Γκαρθία, Γκρέι.

Ολυμπιακός (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ – Βρσάλικο, Μανωλάς, Μπα, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Χουάνγκ Ιν Μπέομ – Μπιέλ, Χάμες, Μασούρας – Ελ Αραμπί

 

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔΕΘ: «Κεντροαριστερός πόλος εξουσίας» ο ΣΥΡΙΖΑ με σφραγίδα Τσίπρα – Η Σοβιετική Ένωση, η Ευρώπη και η μεσαία τάξη
Επόμενο άρθροΣύνοδος ΟΗΕ για την εκπαίδευση: Έπαινοι για τη μεταρρύθμιση στην Ελλάδα