Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και ειδικότερα οκτώ μηνών συνολικά τριών ατόμων, προχωρά η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων προκειμένου να στελεχώσει την Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής και τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων.

Ειδικότερα, οι θέσεις είναι οι εξής: Δύο άτομα ΠΕ Γεωτεχνικών/Κτηνιάτρων για την Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής με έδρα τον Βόλο και ένα άτομο ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών για τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων με έδρα στον Βόλο.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕκαι να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε ηλεκτρονικά ([email protected]), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων, Διοικητήριο, Ελευθερίου Βενιζέλου και Αναλήψεως, Τ.Κ. 38001, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Γραμματείας της Διεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού (3ος όροφος), υπόψη κας Βικτώριας Ξηραδάκη ή κας Παρασκευής Χατζηματού (τηλ. επικοινωνίας: 24213 52656 και 24213 52581).

Προηγούμενο άρθροΣτην 4η θέση βρίσκεται το Νοσοκομείο του Βόλου σε επίπεδο 5ης ΥΠΕ
Επόμενο άρθροΠλήθος εκδηλώσεων και δράσεων στον Βόλο