Σε αυτοψία μας στη περιοχή που είχε διαπιστωθεί η μεγάλη τρύπα – σαν πηγάδι – σε έργα που εκτελούνται στα Γλυκά Νερά χθες βράδυ 12 Οκτωβρίου 2022, διαπιστώσαμε πως αυτή σφραγίστηκε και περιφράχθηκε. Δεν ίσχυε μέχρι χθες όμως το ίδιο στο πάνω στενό.

Στις 10 Οκτωβρίου 2022, αποκαλύψαμε στο in.gr τον κίνδυνο που αντιμετώπιζαν οι περαστικοί στο Δήμο Παιανίας στη δημοτική ενότητα των Γλυκών Νερών με τίτλο:

Γλυκά Nερά SOS: Κίνδυνος πτώσης από ύψος σε έργα που γίνονται

Χθες βράδυ 12 Οκτωβρίου 2022 πήγαμε για μια νέα αυτοψία στο εν λόγω σημείο, όπου διαπιστώσαμε πως έχουν γίνει παρεμβάσεις μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του in.gr

Για την ακρίβεια ο χώρος των έργων έχει μια σχετική περίφραξη από την μεριά του δρόμου, ενώ από την άλλη που είναι ένα αλσήλιο υπάρχει απλά μια κόκκινη κορδέλα. Αυτό που είδαμε με ικανοποίηση είναι πως η πολύ βαθιά τρύπα στο σημείο των εκσκαφών που θυμίζει βαθύ πηγάδι, έχει καλυφθεί με χώμα και τουλάχιστον υφίσταται μερική άρση κινδύνου αν κάποιος περαστικός πέσει.

Η φωτογραφία πριν το δημοσίευμα του in.gr

Μετά το σφράγισμα της τρύπας

Είναι σημαντικό πως ευαισθητοποιήθηκαν οι αρμόδιοι και έδωσαν οδηγία για παρεμβάσεις στο σημείο προκειμένου να προστατευτεί ο κόσμος από την πιθανότητα πτώσης από τόσο μεγάλο ύψος. Αναρωτιόμαστε πόσος χρόνος θα χρειάζονταν αν δεν είχε αναδειχθεί το θέμα από το in.gr προκειμένου να ληφθούν μέτρα καθώς ήταν ακάλυπτο το σημείο τουλάχιστον ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο. Το θετικό είναι ωστόσο πως ελήφθησαν μέτρα σε κάθε περίπτωση.

Όμως, χθες βράδυ 12 Οκτωβρίου 2022, στο πάνω στενό, στην οδό Ανατολής, η περίφραξη παραμένει στη κατάσταση που βλέπετε στη φωτογραφία. Μέχρι την ώρα αυτή που γράφεται το κείμενο, ευελπιστούμε να έχει και στο σημείο της φωτογραφίας που ακολουθεί, διορθωθεί η κατάσταση.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Ξεκινούν σήμερα οι «Ημέρες Πνευμονολογίας»
Επόμενο άρθροΥποκλοπές: Τελευταία συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για το πόρισμα