Ο Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου βρέθηκε την Πέμπτη στο Βόλο, παίρνοντας μέρος στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας με τίτλο «48 χρόνια ΟΝΝΕΔ, 48 χρόνια στην πρώτη γραμμή».

Ο κ. Οικονόμου έκανε μία πολύ σύντομη δήλωση στα μέσα ενημέρωσης, η οποία επικεντρώθηκε στην αξία της εμπλοκής με την πολιτική, αποφεύγοντας να μιλήσει για τη διαγραφή του Ανδρέα Πάτση και την υπόθεσή του, αλλά και για την πορεία της κυβέρνησης στα ζητήματα που αφορούν στην οικονομία, στην πολιτική και στην κοινωνία.

Ειδικότερα, ο κ. Οικονόμου δήλωσε χαρακτηριστικά: “Ανταποκρίθηκα με πολύ μεγάλη χαρά στην πρόσκληση της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας να έρθω εδώ μαζί με καλούς συναδέλφους και αγαπημένους φίλους να κουβεντιάσουμε για την ιστορία της ΟΝΝΕΔ και για τη διαχρονική αξία του να ασχολείσαι με την πολιτική και να εμπνέεις νέους ανθρώπους να είναι πρωτοπόροι στην προσπάθεια της πατρίδας, στην προσπάθεια της παράταξης να αντιμετωπίσει τις πολλαπλές εξωγενείς κρίσεις και να ανοίγει δρόμους, να κρατά ανοιχτό τον δρόμο της προκοπής και της ευημερίας για το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και κυρίως για τη νέα γενιά”. Ο κ. Οικονόμου, από το βήμα της εκδήλωσης αναφέρθηκε στην πορεία του στα χρόνια της ΟΝΝΕΔ.

Παρών στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας ήταν και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ”Volos Palace” και παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, η Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζ. Μακρή, οι βουλευτές κ.κ. Χρ. Μπουκώρους, Αθ. Λιούπης και Κων. Μαραβέγιας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Κολυνδρίνη, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Μαγνησίας κ. Αθανασάκης καθώς επίσης, πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και της νεολαίας του κόμματος.

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ για 28η Οκτωβρίου: Ο κίνδυνος του ναζισμού πάντα ελλοχεύει
Επόμενο άρθροΟ παίκτης της Μόντσα ανάμεσα στους τραυματίες από την επίθεση 46χρονου με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο στο Μιλάνο