Εντυπωσιακός ο Παναθηνα’ι’κός πέρασε σαν……σίφουνας από το Βόλο το βράδυ του Σαββάτου επικρατώντας του Βόλου με το επιβλητικό 5-1 το οποίο δεν αφήνει περιθώρια για επιμέρους κριτική στο αγωνιστικό πεδίο.

Τα γκολ του Παναθηνα’ι’κού πέτυχαν οι: Παλάσιος στο 39′ και στο 44′, Εσκοβάλ στο 63′ με αυτογκόλ, Τσέριν στο 67′ και Σπόραρ στο 76′, ενώ για το Βόλο μείωσε με πέναλτι ο Νοκέρτ στο 84′.

Ετσι, ο Παναθηνα’ι’κός συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχοντας το εκπληκτικό ρεκόρ των 10 νικών στους 10 πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος.

Η ατμόσφαιρα από πολύ νωρίς ήταν εντυπωσιακή στο Πανθεσσαλικό με περισσότερους από 15.000 φίλους του Πανθηνα’ι’κού να το έχουν κατακλύσει.

Οι συνθέσεις:

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Μπαριέντος (71′ Ματίγια), Μεθκίδα, Ντέλετιτς, Φερνάντες, Οζέγκοβιτς (71′ Κούτσιας)

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Σάντσες, Πέρεθ (78′ Τσόκαϊ), Μπερνάρ, Τσέριν, Παλάσιος, Βέρμπιτς (69′ Κουρμπέλης), Σπόραρ (78′ Ιωαννίδης)

 

Νίκος   Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΕρντογάν: «Μόλις εκτοξεύσαμε τον πύραυλο, μπήκε αμέσως στην ατζέντα της Ελλάδα – Θα έρθει και συνέχεια»
Επόμενο άρθροΚαταιγιστικός ο Ολυμπιακός, 20-5 τον Παναθηναϊκό