Προσέξτε πως οι απατεώνες προσπαθούν να μας προσεγγίσουν. Παραθέτω το διάλογο που είχα το μεσημέρι της Κυριακής 20 Νοεμβρίου στο messenger με κάποια κυρία με Βουλγαρικό όνομα.
”Κυρία:
Συγγνώμη για την εισβολή, Έπρεπε λοιπόν να έρθω σε εσάς γιατί θέλω να κάνω κάτι πολύ σημαντικό.🥰Θα είσαι λίγο καχύποπτος, είσαι σίγουρος ότι δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω.☘️ Έχω καρκίνο του μαστού. Ο γιατρός που μόλις μου είπε ότι οι μέρες μου τελείωσαν λόγω επιδείνωσης της υγείας.☺️ Σε αυτό το σημείο μου έβαλαν μια σφαίρα στο κεφάλι που δικαίωσε τον γιατρό. ❤️ Έχω αυτή την ασθένεια για πάνω από 4 χρόνια. 🤍 Είμαι χήρα και δεν έχω παιδιά. Αυτός είναι ο λόγος που σκοπεύω να χαρίσω όλο μου τον πλούτο. ❣️Είχα σχεδόν πουλήσει την επιχείρησή μου και κυρίως έφαγα ξύλο στην Ευρώπη, την Ελβετία, όπου έζησα σχεδόν 15 χρόνια.😚 Κάποια από αυτά τα χρήματα δωρίζονται σε διάφορους συλλόγους και κέντρα υποστήριξης ορφανών και αστέγων. 💗Δεν ξέρω σε ποιον τομέα δουλεύεις, αλλά θέλω να σε βοηθήσω, να βοηθήσω τους άλλους. Αυτή τη στιγμή έχω λογαριασμό εγγύησης στον προσωπικό μου λογαριασμό, 947.000 ευρώ (εννιακόσια σαράντα επτά χιλιάδες ευρώ), που είχα καταθέσει για οικοδομικό έργο. 🍀 Δέξου το γιατί είναι ένα δώρο που σου κάνω και δυσκολεύομαι να μην επιστρέψω και πολύ φοβάμαι ότι δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ ή τη μέρα γιατί δεν θέλω να πεθάνω χωρίς κανέναν . ☘️😚 Ποιος δίνει χρήματα αν δεν νομίζεις ότι είναι αμαρτία❣️ Εάν συμφωνείτε να λάβετε τη δωρεά μου, αφήστε μου τον αριθμό Whatsapp σας🤍❤️
Εγώ:
Κοίταξε αλλού για μαλάκες……με το συμπάθιο.
Κυρία:
Δέχεστε να λάβετε το δώρο μου ναι ή όχι;
Εγώ:
Μη συνεχίζεις την απάτη. Είπαμε για μαλάκες αλλού……”
Δεν μπορώ να ξέρω βέβαια αν πρόκειται για άντρα , ή, γυναίκα αλλά, ξέρω πολύ καλά ότι, πρόκειται για απάτη με σκοπό να σε κλέψουν μέσω του whatsapp που μπορεί να δώσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ……..ΚΑΝΕΝΑΣ. Ας μην τσιμπάμε και μετά τρέχουμε στην αστυνομία για να καταγγείλουμε τι πάθαμε. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!
Νίκος   Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΜαγνησία: Εντυπωσιακές εικόνες – Ψαρόνια δημιουργούν παράξενους σχηματισμούς
Επόμενο άρθροΒρετανός πρέσβης για ελληνοτουρκικά: Η ρητορική απειλών δεν βοηθάει κανέναν