Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022, 10:37

Προτείνει ο General

Το Μουντιάλ ξεκίνησε για τα καλά! Στα τέσσερα πρώτα ματς απουσίασαν οι εκπλήξεις και τα φαβορί κατάφεραν να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στα σημερινά ματς η Αργεντινή κοντράρεται με την Σαουδική Αραβία και έχει τον τίτλο του απόλυτου φαβορί… Η «αλμπισελέστε» θέλει να κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα και θεωρώ ότι απέναντι στους Σαουδάραβες θα σκοράρει αρκετά. Η νίκη της με -2 στο ασιατικό δίνει 2,02 και πιστεύω ότι έχει αξία. Να σημειώσουμε ότι για να επιβεβαιωθεί το ποντάρισμα θα πρέπει η Αργεντινή να κερδίσει με ένα σκορ 3-0 ή 4-1 και πάει λέγοντας…

Στο ματς των 15:00 η Δανία παίζει απέναντι στην Τυνησία. Οι Ευρωπαίοι έχουν τον πρώτο λόγο και ο άσος στο 1,58 θα μπει στο κουπόνι μας.

Στο ματς Μεξικό-Πολωνία τα προγνωστικά είναι μοιρασμένα, καθώς πρόκειται για μία αμφίρροπη αναμέτρηση. Το Χ ημίχρονο στο 1,95 είναι μία καλή επιλογή, καθώς περιμένουμε κλειστό ματς με τις δύο ομάδες να προσέχουν τα μετόπισθεν.

Τέλος η Γαλλία παίζει με την Αυστραλία και είναι το φαβορί για τη νίκη. Θεωρώ ότι οι «τρικολόρ» θα φτάσουν στη νίκη και ο άσος τους με την προϋπόθεση να μην δεχθούν γκολ πληρώνει 1,85.

Συνολικά έχει Αργεντινή-Σαουδικά Αραβία 1 με -2 ασιατικό (2,02), Δανία-Τυνησία 1 (1,58), Μεξικό-Πολωνία Χ ημίχρονο (1,95) και Γαλλία-Αυστραλία 1 και να σκοράρει μόνο η Γαλλία (1,85).


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022, 10:41

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣε δημοπρασία έπιπλα της Μαρίας Αντουανέτας έναντι αξίας εκατομμυρίων
Επόμενο άρθροAirbnb: Στα ύψη οι κρατήσεις για τις ημέρες των Χριστουγέννων – Το κόστος και οι πληρότητες [Πίνακας]