Εύκολα, με σκορ 3-0, η Νίκη Βόλου επικράτησε του Απόλλωνα Πόντου, στον αγώνα που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Νεάπολης, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της σούπερ λιγκ 2.

Το  1-0 για τη Νίκη έγινε στο 10’ όταν ο Παναγιωτίδης έκανε σέντρα από αριστερά τη σέντρα και ο Σιαφά με κεφαλιά μέσα στη μικρή περιοχή πέρασε τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα Πίτκα και την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του Απόλλωνα Πόντου.

Στο 38′ ο Απόλλων έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε ο Μαλουμάντσκο, ο οποίος ανέτρεψε τον Σιαφά, ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Στο 40′ ο Μιράντα με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό ”παραθυράκι” της εστίας του Πίτκα γράφοντας το 2-0.

Ο Μιράντα, με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με σουτ από δεξιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα σημειώνοντας το τελικό 3-0 για τη Νίκη.

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Δεληζήσης (79’ Κριμιτζάς), Παναγιωτίδης(65’ Δημητρίου), Τσουκαλάς, Κυριακίδης(74’ Μπάλλας), Σιαφά, Μιλούνοβιτς(65’ Γαβριηλίδης), Μιράντα(74’ Μέτσε).

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Μαλουμάντσκο, Μουμίν, Φράγκος (78’ λ.τ. Εσαλό), Καλαϊτζίδης, Αμπουντού, Κωστίκας, Καλογέρης, Αραβίδης (39’ Ντιαλόσι), Αμαραντίδης, Λαμπίρης (27’ λ.τ. Δαλιανόπουλος)

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Μητσοτάκης: Εμφανιστήκαμε συνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και η χώρα μας έχει γίνει ισχυρότερη
Επόμενο άρθροΗ ομοσπονδία των ΗΠΑ αφαίρεσε το έμβλημα από τη σημαία του Ιράν