Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022, 16:23

Στις 17:00 (ΑΝΤ1) θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση στην προημιτελική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ με τη διεξαγωγή του νοκ-άουτ αγώνα ανάμεσα στη Βραζιλία και την Κροατία.

Η «σελεσάο» και η «χρβάτσκα» θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο χωρητικότητας 44.667 θέσεων «Education City Stadium» της πόλης Αλ-Ραγιάν, με στόχο φυσικά το πολυπόθητο εισιτήριο που οδηγεί στους «4» της διοργάνωσης.

Το εν λόγω ζευγάρι έχει τη δική του προϊστορία, καθώς οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ του 2014, με τους Βραζιλιάνους να επικρατούν τότε με 3-1, παίρνοντας δύο γκολ από τον Νεϊμάρ Τζούνιορ.

Οι δύο αντίπαλοι έχουν συναντηθεί συνολικά τέσσερις φορές στο παρελθόν με τη «σελεσάο» να επικρατεί σε τρεις αγώνες, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο μονομάχοι θα παραταχθούν στο γήπεδο, έχοντας όλα τους τα αστέραι στη σύνθεσή τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι Βραζιλιάνοι προκρίθηκαν στα προημιτελικά, κάνοντας επίδειξη ισχύος (4-1) απέναντι στη Νότια Κορέα, ενώ αντίθετα οι Κροάτες συνάντησαν σθεναρή αντίσταση από την Ιαπωνία, παίρνοντας πάντως το εισιτήριο στα πέναλτι.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Κροατία (Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς, Πέρισιτς, Λόβρεν, Κόβατσιτς, Κράμαριτς, Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Πάσαλιτς, Σόσα, Γκβαρντιόλ, Γιουράνοβιτς.

Βραζιλία (Τίτε): Άλισον, Μιλιτάο, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Κασεμίρο,Ντανίλο, Πακετά, Νεϊμάρ, Ραφίνια, Βινίσιους, Ρισάρλισον.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ Μέγκαν Μαρκλ λέει ότι το παλάτι της απαγόρευσε να προσκαλέσει την ανιψιά της στον γάμο της
Επόμενο άρθροΓιώργος Γεωργαντάς: Χρηματοδοτικά εργαλεία και προγράμμα αλλάζουν τα δεδομένα στον πρωτογενή τομέα