Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022, 16:41

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε ό,τι περνούσε από τα πόδια του, προκειμένου η Εθνική Αργεντινής να προκριθεί στα ημιτελικά του Μουντιάλ, καθώς έδωσε μία (εξωπραγματική) ασίστ στο πρώτο τέρμα της ομάδας του, ενώ βρήκε δίχτυα και με πέναλτι.

Και μπορεί η «αλμπισελέστε» να μην κατάφερε να κατακτήσει το εισιτήριο στην κανονική διάρκεια του αγώνα, ωστόσο αυτό το πέτυχε στα πέναλτι, κι έτσι το όνειρο του «ψύλλου» για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έμεινε ζωντανό.

Όπως είναι γνωστό ο αστέρας της Αργεντινής με το γκολ που πέτυχε απέναντι στους «οράνιε», έφτασε τα 10 τέρματα με την Εθνική ομάδα της χώρας του σε Μουντιάλ, πιάνοντας στην κορυφή της σχετικής λίστας τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα.

Ο άλλοτε θρυλικός Αργεντίνος επιθετικός δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Μέσι για το επίτευγμά του μέσω μιας ανάρτησής του στα social media, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ελπίζει να τον ξεπεράσει, στον ημιτελικό με την Κροατία.

«Αγαπητέ Λέο, συγχαρητήρια! Είχα αυτό το ρεκόρ για 20 χρόνια και το απόλαυσα. Τώρα είναι μεγάλη τιμή και ευχαρίστηση να το μοιράζομαι μαζί σου, ελπίζοντας με όλη μου την καρδιά ότι θα μπορέσεις να το ξεπεράσεις στο επόμενο παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο παλαίμαχος Αργεντινός επιθετικός.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022, 16:51

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜετανάστες: Τρεις συλλήψεις για διακίνηση συνολικά 18 ατόμων
Επόμενο άρθροΚουτσούμπας: Πώς σχολίασε τη σύλληψη της Εύας Καϊλή για διαφθορά